2777
2789
من زدم نت علائمشو تقریبا دارم ولی ب شدت کمبود وزن دارم مگ کم کارا چاق نیستن؟

نه عزیزم تیرویید ارثیه 

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم کم کارم، واسه من 2.5 شده الان دکتر گفت عالیه خیلی زیاد بالا نیست واسه تو من روزی که فهمیدم کم کا ...

چ خوب کنترل کردی خیلی زیاد بوده دیگ تا همیشه باید قرص بخوری؟

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
من کم کاری دارم پوستم کنده شد بس چاق شدم😣

به نظرت پر کاری بدتره یا کم کاری ؟من یخورده پر کاری دارم همسرم کم کاری 😞😟

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
به نظرت پر کاری بدتره یا کم کاری ؟من یخورده پر کاری دارم همسرم کم کاری 😞😟

اگه قرصتو مرتب بخوری احتمالا علایمت رفع بشه من خیلیها شنیدم کم کاری دارن ولی هیچ علامتی ندارن چاق هم نشدن اما من سر یه سال انقد چاق شدم دیگه دارم میترکم عین بشکه شدم😲😭

خب حتما دوز قرصت کنه تیروئید چتده؟

من با وزن ۵۵ فهمیدم کم کاری دارم الان وزنم ۸۱ کیلو در عرض کمتر از یه سال این طوری شدم تیروئیدم تنظیم شده ولی انگار قرص منو داره چاقترم میکنه خیلی افسرده شدم

اگه قرصتو مرتب بخوری احتمالا علایمت رفع بشه من خیلیها شنیدم کم کاری دارن ولی هیچ علامتی ندارن چاق هم ...

من رفتم دکتر فقط یه بسته قرص نوشت اونم خوردم تموم شد خودشم گفنه بود ۲۸ روز بعد تموم شدن قرص ها بیا چرا اینجوری گفته ولی مال همسرم بعد تموم شدن قرص هاش نوشته ببخشید یه سوال تیروئید هیچ وقت درمان نمیشه یعنی باید تا آخر عمر قرص بخوریم 😣😢

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
من با وزن ۵۵ فهمیدم کم کاری دارم الان وزنم ۸۱ کیلو در عرض کمتر از یه سال این طوری شدم تیروئیدم تنظیم ...

ببخشید ولی تیروییدت چنده؟روزی چندتا قرص میخوری؟میری پیش متخصص غدد؟

من اولاش میرفتم پیش متخصص داخلی دیدم ن تیروییدم پایین نمیاد بعد اون رفتم پیش متخصص غدد گفتش دوز داروهات کم بود بخاطر همین کم نمیشد

من با وزن ۵۵ فهمیدم کم کاری دارم الان وزنم ۸۱ کیلو در عرض کمتر از یه سال این طوری شدم تیروئیدم تنظیم ...

منم الان ۴۵کیلوام با قد ۱۶۳‌از اول زندگیمم لاغر بودم الان کم کاری میگن داری چرا پس من اینجوریم 

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...