2777
2789
عنوان

اولين بار تجربه كردم تو اين دوسال ميشه بياين

| مشاهده متن کامل بحث + 607 بازدید | 72 پست
مبارکه گلم یه چند روز دیگه برو آزمایش 

اره تا شنبه كه موعدم ميرم دكتر باز تا شنبه هم بي بي ميزارم ممنونم خيلي برام دعا كنيد انشالله كه مادر باشم و همه چي خوب وسالم باشه فقط درد كمر وپري هنوز دارم فك ميكنم الان پري ميشم همين علايم ميترسونم بعد هم شبي كه رفتم اقدام فرداش يه دلدرد شديد گرفتم به مدت يه روز كه راه رفتنم دولا دولا بود

در پيكر من دو قلب دارد ضربان ❤️ براي سلامتي همه ني ني ها ومادراشون يه صلوات هديه به امام زمان و مادرشون بفرستيد الهم صل علي محمد وآل محمد و عجل الفرجهم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره تا شنبه كه موعدم ميرم دكتر باز تا شنبه هم بي بي ميزارم ممنونم خيلي برام دعا كنيد انشالله كه مادر ...

چند تا بی بی چک توی خونه داری😁😩 

لطفآ ۴تا صلوات بدین به این نیت....    ۳تا واسه بارداری ۳تا از دوستهای نی نی سایتیم   /    یکی واسه زنِ پسرعمویِ شوهرم که چند روز پیش توی چهارماهگی سقط کرد😔😔
چند تا بی بی چک توی خونه داری😁😩

يه دونه داشتم تا مثبت شد داروخانه پايين خونمون رفتم دوتا ديگه خريدم امروز هم شوهرم فرستادم بره دوتا مارك ديگه بگيره 😂😂😂😂امروز زدم باز مثبت شد 

در پيكر من دو قلب دارد ضربان ❤️ براي سلامتي همه ني ني ها ومادراشون يه صلوات هديه به امام زمان و مادرشون بفرستيد الهم صل علي محمد وآل محمد و عجل الفرجهم 
خدا رو شکر منم دعا کن عزیز دلم

حتما عزیزم به نیت همتون زیارت عاشورا میخونم شما هم دعا کنید از اینجا به بعدش هم خوب پیش بره من و همسرم انقدر از بعد عید مشکلات داشتیم باورت میشه میترسیم الان هم ذوق کنیم ترس داریم هنوزم 🙏🏻من تو این شبا خیلی دعا کن برای ما هم

حتما عزیزم به نیت همتون زیارت عاشورا میخونم شما هم دعا کنید از اینجا به بعدش هم خوب پیش بره من و همس ...

فدات شم عزیز دلم ❤️ ❤️ ❤️ امیدوارم بارداری سالم و سلامت و راحتی داشته باشید و به وقت و ساعتش بچه تون رو به سلامتی بغل کنید ❤️ ❤️ ❤️ 

و همه مشکلات و گرفتاریها از زندگیتون دور شه آمین

الهی امین برای همه انشالله تا اخر محرم خبر مادرشدن همه دوستان این تاپیک بشنوم به حق این ماه عزیز به حق خون شهدای کربلا همتون جوابتون از صاحب این ماه بگیرین 

يه دونه داشتم تا مثبت شد داروخانه پايين خونمون رفتم دوتا ديگه خريدم امروز هم شوهرم فرستادم بره دوتا ...

عزییییییزم چه باحال، شوهر من بی بی چک قبول نداره برام نمیخره.داروخونه هم خیلییییی ازم دوره

۲تا به من قرض بده😢

لطفآ ۴تا صلوات بدین به این نیت....    ۳تا واسه بارداری ۳تا از دوستهای نی نی سایتیم   /    یکی واسه زنِ پسرعمویِ شوهرم که چند روز پیش توی چهارماهگی سقط کرد😔😔
عزییییییزم چه باحال، شوهر من بی بی چک قبول نداره برام نمیخره.داروخونه هم خیلییییی ازم دوره ۲تا به م ...

ادرس بده بفرستم برات عزیزم چه قابلی هست 🥰سر وجان فدای دوست

ادرس بده بفرستم برات عزیزم چه قابلی هست 🥰سر وجان فدای دوست

عزیییییزم😍😍 مرسی جیگر

دعا کن منم مامان شده باشم ۱هفته مونده تا موعدم. برات کلی دعا کردم از اون تاپیک عکس بعدشم تاپیک خودت سیو کردم پیگیرت بشم

جمعه برو همایش شیرخوارگان😍😍😍😍 سال دیگه ۳_۴ماهشه

عزیییییزم😍😍 مرسی جیگر دعا کن منم مامان شده باشم ۱هفته مونده تا موعدم. برات کلی دعا کردم از اون تا ...

فدای محبتت ایشالله تو هم به حق شیر خواره امام حسین تو دلی داشته باشی تو هم خبرش رو به من بده حتما ایشالله با خبرای خوب بیای

فدای محبتت ایشالله تو هم به حق شیر خواره امام حسین تو دلی داشته باشی تو هم خبرش رو به من بده حتما ای ...

مرسی عزیز دلم، تو هم به سلامتی بغلش کنی