2777
2789
عنوان

اولين بار تجربه كردم تو اين دوسال ميشه بياين

| مشاهده متن کامل بحث + 607 بازدید | 72 پست

مبارکه.منم سر بارداری دومم با کمال نا امیدی برگشتم ببینم دوباره بی بی چکو یهو دیدم هاله انداخته.البته من در واقع دو هفته بود حامله شده بودم ینی یه هفته مونده به پریودس بعدیم.چون واسه سونو دکترم گفت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخ آخ گفتیاااا یعنی نگرانی ها تازه بعد از بی بی شروع میشه 😂

اره واقعا کاش این صحنه مثبت شدن بی بی رو واسه یکی ک منتظره هم ببینم 

میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستی🙏🏻🙏🏻😊

مبارکه عزیزم انشالله ک مادر شدی،انشالله ک ب حرمت این ماه عزیز تمام منتظرا صاحب فرزند صالح و سالم شن الخصوص شما،واسه منم دعا کنین لطفا

خدایا شکرت میشه واسه سالم بغل گرفتن تو دلیم صلوات بفرستین  
آخ آخ گفتیاااا یعنی نگرانی ها تازه بعد از بی بی شروع میشه 😂

اره همين الان هم باورم نميشه فك ميكنم مشگلي باشه هيچ علائمي نداشتم جز كمر درد و ترشح شك كردم ولي بي بي ميزدم بعد دو ساعت حاله مينداخت الان زير دودقيقه هاله انداخت تا نررم ازمايش باورم نميشه

در پيكر من دو قلب دارد ضربان ❤️ براي سلامتي همه ني ني ها ومادراشون يه صلوات هديه به امام زمان و مادرشون بفرستيد الهم صل علي محمد وآل محمد و عجل الفرجهم 

مبارکت باشه عزیزم. علائمت چی بود. من امروز درد سینم کم شده. حتما باردار نیستم. دلم میخواد دق کنم. انقدر غصه خوردم

در تک تک لحظه های زندگیم همراهیتو حس کردم خدای من. بدون تو نمیتونم نفس بکشم. مطمئنم بازم همراهمی. به رحمتت مطمئنم.ته ته دلم به تو قرصه. خدایا فندقم در ازای نزدیکی به خودت بهم هدیه دادی. شکرت ای پروردگار مهربونم. عاشقتم بی اندازه  
مبارکه عزیزم انشالله ک مادر شدی،انشالله ک ب حرمت این ماه عزیز تمام منتظرا صاحب فرزند صالح و سالم شن ...

قربونت برم منم دوسال ونيم منتظر بودم ايشالله اگه اين واقعي باشه باورت ميشه باورم نميشه هنوز امپول هم نزدم فقط لتروزل hmgزدم ميگم نكنه كيست دارم الهي امين ياحسين قربونش برم من هيچ وقت دست خالي نيمدم از پيشش

در پيكر من دو قلب دارد ضربان ❤️ براي سلامتي همه ني ني ها ومادراشون يه صلوات هديه به امام زمان و مادرشون بفرستيد الهم صل علي محمد وآل محمد و عجل الفرجهم 
قربونت برم منم دوسال ونيم منتظر بودم ايشالله اگه اين واقعي باشه باورت ميشه باورم نميشه هنوز امپول هم ...

شک نکن ک امام حسین حاجت دلتو داده واسم منم دعا کن این ماه دست خالی نمونم 

خدایا شکرت میشه واسه سالم بغل گرفتن تو دلیم صلوات بفرستین  
مبارکت باشه عزیزم. علائمت چی بود. من امروز درد سینم کم شده. حتما باردار نیستم. دلم میخواد دق کنم. ان ...

سلام عزيزم من جز ترشح سفيد و دلدرد كمر درد پريودي انگار پريود بودم اصلا گاهي وحشتناك درد ميپيچه تو كل دل وكمرم و از ديروز هم انگار نفسم كم ميمومد هي بي بي زدم ولي بعد چند ساعت هاله ميفتاد الان يدونه تو خونه داشتم گفتم بزار امتحان كنم ديدم هاله انداخت من خودم هنوز باررم نميشه تا شنبه بي بي ميزنم باز بعد ميرم دكتر ازمايش بنويسه 

بچه ها تو اين شبا برا من خيلي دعاكنيد كه خدا لايق دونسته منو صحيح و سالم باشه من پدر مادرم تو بچه گي از دست دادم وجود اين بچه مرحم زخماي اين چند سالمه 🙏🏻🙏🏻

شک نکن ک امام حسین حاجت دلتو داده واسم منم دعا کن این ماه دست خالی نمونم 

الهي امين نذرزيارت عاشورا كن  يا حسين جانم قربونت اقا دوستانم دست خالي برنگردون از در خونت به خدا اشكام بند نمياد 

سلام عزيزم من جز ترشح سفيد و دلدرد كمر درد پريودي انگار پريود بودم اصلا گاهي وحشتناك درد ميپيچه ...

منم فردا روز ۲۸ سیکلمه. ۲۸ روزه ام. به نظرت فردا صبح بیبی بزارم؟ نمیخوام حس امیدواری الکی داشته باشم. هر چند الان ناامیدم. دلم شکسته

در تک تک لحظه های زندگیم همراهیتو حس کردم خدای من. بدون تو نمیتونم نفس بکشم. مطمئنم بازم همراهمی. به رحمتت مطمئنم.ته ته دلم به تو قرصه. خدایا فندقم در ازای نزدیکی به خودت بهم هدیه دادی. شکرت ای پروردگار مهربونم. عاشقتم بی اندازه  
بچه ها تو اين شبا برا من خيلي دعاكنيد كه خدا لايق دونسته منو صحيح و سالم باشه من پدر مادرم تو بچه گي ...

عزیزم. ایشالله به سلامتی به دنیا بیاد