2777
2789
 قد و وزن لدفن ؟

172 وزن 52

هرکی میخواد زبان یاد بگیره درخواست بده شماره بفرستم برای هماهنگی کلاس ها و هزینه هم بستگی به ترم و سطح و تایم ها داره... کاملا یادگیریشو در چند ماه تضمین میکنم...مدرس زبان انگلیسی با ۵ سال سابقه تدریس حضوری و مجازی از سنین ۳ به بالا تا سطح آیلتس و تافل هستم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیلی تغییرات نیاز دارم

لیسانس دارم میخوام ارشد بخوننم ولی یه روز دقیقا یک روز میخونم و ول میکنم راستشو بخوای حوصله درس خوندن ندارم ! 

بعدشم وزنم زیاده میخوام کمش کنم 

قدم 170 وزنم 72 هستش میخوام بشه 62 

و کلی تغییرات ریز و درشت دیگه

من خیلی تغییرات نیاز دارم لیسانس دارم میخوام ارشد بخوننم ولی یه روز دقیقا یک روز میخونم و ول میکنم ...

عالیه روش کار میکنیم    

لذتی داره ... یروز برمیگردی عقب نگاه میکنی  ارشدتو گرفتی ،؛ مانکن  و زیبا ....

عالیه روش کار میکنیم      لذتی داره ... یروز برمیگردی عقب نگاه میکنی  ا ...

میدونی من یه سری تغییرات که دوست دارم داشته باشم یا بهتره بگم که عادتایی که دوست دارم داشته باشم رو لیست کردم 

هر ماه روی یکیشون کار میکنم که و طول ماه سعی میکنم عادتم بشه برای همیشه 

آخر ماه هم به خودم پاداش میدم 

الان ماه دوم هستم 

البته پاداش ماه اول رو به علت کمبود بودجه به خودم ندادم   

باید ریشه یابی بشه   ممکنه روانی و یا ساید افکت مشکلات جسمی باشه

زود رنجی رو از بچگی داشتم ولی بخاطر یسری مشکلات اعصابم خیلی خیلی ضعیف شده.زود گریه میکنم خیلی سعی کردم خودمو کنترل کنم ولی نشده 

میدونی من یه سری تغییرات که دوست دارم داشته باشم یا بهتره بگم که عادتایی که دوست دارم داشته باشم رو ...

چه خوب 

اما فک میکنم قرار گرفتن در یک گروه انگیزه بیشتری میده بهمون  

زود رنجی رو از بچگی داشتم ولی بخاطر یسری مشکلات اعصابم خیلی خیلی ضعیف شده.زود گریه میکنم خیلی سعی کر ...

این اخلاقیات قسمتی با ژ ن بما منتقل میشه و بخشی بدلیل روانی هست ک باید ریشه یابی  وشناخته بشه