2777
2789
عنوان

لکه بینی

53 بازدید | 10 پست

امروز 1۳ روز بعد پریودمه

دیروز نزدیکی داشتم بعدش لک داشتم(فک کنم دلیلش خشکی واژن بود) بعد هیچی نبود تا امروز بعد از ظهر ک رفتم دستشویی ترشح خونی داشتم

تا الان دو دفه هم موقع دسشویی لکه دیدم

یعنی بخاطر دیروزه؟؟؟ یا ی مشکل دیگه؟؟؟ کسی تجربه داره کمکم کنه؟؟؟؟

من تصمیم گرفتم مادر بشم هیچ چیز نمیتونه مانع خواسته م بشه حتی پلی کیستیک! خدایاااا فقط محتاج نگاه توام .... از من دریغش نکن.. خیلی التماس دعا دارم برای همه ی بانوهای منتظر.‌‌.. ممنونم که دعامون میکنین😘❤

سیکلاتون چن روزن؟؟

تاعشقم پشتمه💋💋دنیاتومشتمه✊✊........عزیزم میدونم ک خدا ب این زودی ماروهم مامان وبابا میکنه👦💏👪        دلخوشی ینی::پدرومادر بشی ولذت عشق رو با نگاه کردن ب نینی بچشی😢😢😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چند باری اینجوری شدم بیشتر پریودیام همینطوره مخصوصا وقتی عقب میندازم لکه بینی دارم...البته ممکنه عفونتم داشته باشی اگه لکه بینیت قهوه ای تیره باشه

قدر همديگه رو بدونين،زير خاک آنتن نميده...‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌!
پریود شدی دیگه

موعدم نیست ..‌ شبیه پریود هم نیست اصلا

من تصمیم گرفتم مادر بشم هیچ چیز نمیتونه مانع خواسته م بشه حتی پلی کیستیک! خدایاااا فقط محتاج نگاه توام .... از من دریغش نکن.. خیلی التماس دعا دارم برای همه ی بانوهای منتظر.‌‌.. ممنونم که دعامون میکنین😘❤
سیکلاتون چن روزن؟؟

۳۲ روز معمولا

من چند باری اینجوری شدم بیشتر پریودیام همینطوره مخصوصا وقتی عقب میندازم لکه بینی دارم...البته ممکنه ...

قهوه ای خونیه

قهوه ای خونیه

ممکنه خونریزی ناشی از لانه گزینی هم باشه ولی بنظر من منتظر بمون ببین چی میشه اینا طبیعیه من هرماه اینجوری میشم دکترم رفتم مشکلی نداشتم

قدر همديگه رو بدونين،زير خاک آنتن نميده...‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌!
ممکنه خونریزی ناشی از لانه گزینی هم باشه ولی بنظر من منتظر بمون ببین چی میشه اینا طبیعیه من هرماه ای ...

خدایا کنه😍 ولی فک کنم حتما درد و مرضی دارم😢

خدایا کنه😍 ولی فک کنم حتما درد و مرضی دارم😢

نه عزیزم به دلت بد راه نده..دور از جونت به هرچی فکر کنی همون سرت میاد پس به چیزای خوب فکر کن انشالله خیر باشه

نه عزیزم به دلت بد راه نده..دور از جونت به هرچی فکر کنی همون سرت میاد پس به چیزای خوب فکر کن انشالله ...

ممنون عزیزم الهی آمین😘😘❤