2777
2789
عنوان

بچه ها منم بعد انتظار طولانی و سخت باردار شدم.خدایا شکرت

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 42 پست
اگ مشکل انعقاد داری باید امپول انوکسان پارین بزنی هر چ سریعتر وگرنه خدایی نکرده اینم سقط میشه منم د ...

منم از امشب شروع کردم

همش میگفتم نکنه زود باشه

اما دیدم همه از اولش زدن

فقط بتام خیلی پایین بود

منتظر لطف خدا
آره عزیزم الان آمپول لودارین میزنم ۴۰۰۰

منم پرولاکتینم بالاست خرداد سقط کردم قلبش ایستاده بود...چرا دکترا بعد بارداری میگن پرولاکتین خطری نداره؟ با اینکه باعث رقیق شدن خون میشه دیگه 

دوستای مهربونم برای سلامتی دختر نازم یه صلوات میفرستید؟؟  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم از امشب شروع کردم همش میگفتم نکنه زود باشه اما دیدم همه از اولش زدن فقط بتام خیلی پایین بود

قیمت آمپول چقدره؟ دکتر برات تجویز کرد؟ 

دوستای مهربونم برای سلامتی دختر نازم یه صلوات میفرستید؟؟  
منم از امشب شروع کردم همش میگفتم نکنه زود باشه اما دیدم همه از اولش زدن فقط بتام خیلی پایین بود

منم از هفت هفته زدم تا هفت روز بعد زایمان.استراحت کن دکترت بگو شیاف پروژسترونم برات بده بزاری ایشالا ک سالم وسلامت بغلش بگیری

💫دائمایِکسانٰ نَباشَدْحال دورانٰ غَمْ مَخور💫
ایشالا عزییییزم فردا زدی منفی شد ناراحت نشو. بیبی دیرتر نشون میده

تو ده روز گذشته 4تا گذاشتم 

تو چندروقت  بعد پریودی مثبت شد؟

دعا کنید هفته دیگه تاپیک بزنم که منم مامان شدم واسم صلوات بفرستین😘
منم پرولاکتینم بالاست خرداد سقط کردم قلبش ایستاده بود...چرا دکترا بعد بارداری میگن پرولاکتین خطری ند ...

خو فقط واسه جنین خطر دا ه

کی اقدام میگنی؟

منتظر لطف خدا
منم از هفت هفته زدم تا هفت روز بعد زایمان.استراحت کن دکترت بگو شیاف پروژسترونم برات بده بزاری ایشالا ...

ایشالااااا تو دیگه اخرای انتظارته الهی این چند وقت هم زودی بگذره راحت راحت بشی و کیف کنی از وجودش

منتظر لطف خدا