2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ویتامینه چطوریه

احيا ميكنه مورو با مواد ويتامين 

توي سالن انجام بده

ريپلاي افراد مذهبي تندرو  اكيدا ممنوع        نه به اين دليل كه انسان بي ديني هستم فقط به اين دليل كه من و شما حرف هم رو نخواهيم فهميد        (سوال در مورد اسكين كر___پوست و مو _زيبايي _ آرايشي داشتيد در خدمتم) 

زرده تخم مرغ بدون سفیده با روغن زیتون فقط پایین موهات که وز شده بزن با پلاستیک کلاه کن بذار سرت قشنگ نیم ساعت بذار بمونه بعد برو حموم شامپو سبک بزن یعنی ضد شوره و اینا نزن بعدش پایین موهاتو نرم کننده بزن که به ریشه نخوره وگرنه ریزش مو میاره

نرم کننده رو هر بار میری حموم بزن

زرده تخم مرغ و روغن زیتون رو چند هفته 

هفته ای ۳ بار بزن واسه موهای منو هر ارایشگاهی نشون دادم بلا استثنا گفتن کوتاه باید کنی 

با همین روش موهام خییییییلی بهتر شد در حد یه بند انگشت کوتاه کردم فقط .. اونم فقط اونایی که گره کور میشد 

راستی سفیده تخم مرغ هم من دور نمیریزم هم میتونی به صورت و بدنت و دست و پات بزنی لایه برداری میکنه هم میتونی باهاش شیرینی درست کنی که حیف نشه ..

اگه از زرده تنها استفاده کردی یعنی روغن زیتون نزدی 

از ریشه زرده رو بزن واسه تقویت رشد مو هم عالیه و زرده زیاد استفاده کن که خوب اثر کنه .. 

از هزینه ای که بخوای بدی ارایشگاه کمتر در میاد برات خیالت راحت 🌸

میشه واسه خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستید♥️