2777
2789
عنوان

بعد کات کردن با دوست پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 20580 بازدید | 202 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیدی بگو پاک کنم یکی نشناسش😂😂 قیافش عادیه  ولی خب ادم جذبش میشه ازرو یه عکس که نمیشه قضاوت ...

پاک کن عزیزم.اره همینطوره وقتی کسی رو بخوای قیافش برات بهترین میشه 

و سوگند به قلم و آنچه می نویسد ‌‌.‌.💫
واسه من قشنگ بود😐

عزیزم بیخیالش دیگ.... ب چی این شخص دل میبندی؟ اون ک تو رو ول کرده رفته لیاقت نداره بخوایش اصلا

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

عزیزم بیخیالش دیگ.... ب چی این شخص دل میبندی؟ اون ک تو رو ول کرده رفته لیاقت نداره بخوایش اصلا

مال من نیست کلا دیگه

منم اونطوری نیستم وقتی دونفر باهمن حتی تو ذهنم نفر سوم رابطه باشم حتی تو ذهنم.

ولی فراموش که نمیشه

مال من نیست کلا دیگه منم اونطوری نیستم وقتی دونفر باهمن حتی تو ذهنم نفر سوم رابطه باشم حتی تو ذهنم. ...

کار خوبی میکنی... بهش فکر نکن زیاد... انشالله یکی بهترش قسمتت میشه

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

نمیخام پاکش کنم عشقمه بخامم میتونم 

جلل الخالق پسر اینقدر عاشق ندیده بودم که اونم دیدم

خدایا ناشناسیم اینجا بین خودمو و خودت میمونه یدونه از اینا لطفا 😂جهت فان بود البته 

انشالا اون که مشکلی نیست عشقمه خیلی سخته برام

خب مگه در آینده ازدواج نمیکنی؟ برا ی خانوم خیلی سخته همسرش قبلا عاشق یکی دیگ باشه ها.... اونوقت همسرت ببینه اسمشو دلش میشکنه

منم همین غرورم خیلی زیاده الانم نمیخوامش و پیام هم بده جواب نمیدم ولی خیلی واسم سواله چرا اینکارو کر ...

عزیزم بهش فکر نکن 

من که خیلی خوشحالم بعد از اینکه باهام کات کرد دیگه محلش ندادم

کسی که ميخواد از زندگی یه نفر بره باید راهو واسش باز کرد😘

خب مگه در آینده ازدواج نمیکنی؟ برا ی خانوم خیلی سخته همسرش قبلا عاشق یکی دیگ باشه ها.... اونوقت همسر ...

دقیقا منم بخاطر همین گفتم