2777
2789
عنوان

بعد کات کردن با دوست پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 20580 بازدید | 202 پست
رشتش خیلی عالیه ولی فکر کنم برعکس گفته پسرا جذب کسی میشن که محل نده بهشوناا

اونا والا التماسش میکنن همین دختره که بهش شماره داده دوستش برام ویساشو فرستاد گفت بهش گفته حس انچنانی نداره بهش دوست عادی باشن دختره گریه میکرد التماسش میکرد قربون صدقش میرفت میگفت من خیلی دوست دارم فلان دوست دخترم داشته باشی مهم نیست توفقط بمون روزی 6 بار زنگ میزنه بهش😐😐😐😐

من که روسینم زدم اسمش رابه نظرت اسم دخترمونمیزارم مهسا  البته معلوم نیست توام دوسش داری

من؟ من اصلا دوسش ندارم... من عاشق یکی دیگم... 

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبه پس

اره خودشم بیزاره از دوس دختر قبلیش

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

بنظر من خیلی خوبه بری با یکی دیگ... فک کن بفهمه میسوزه

اخه مشکل همینجاست که نمیفهمه 😂تلگرام بلاکم کرده 😐😑نه بهش پیام میدادم نه زنگ هیچییی بعد یه ماه که کات کردیم بلاک کرد اینستا خودم ریمووش کردم و انفالو دیگه هیچ راه ارتباطی نداریم باهم 

و سوگند به قلم و آنچه می نویسد ‌‌.‌.💫
اونا والا التماسش میکنن همین دختره که بهش شماره داده دوستش برام ویساشو فرستاد گفت بهش گفته حس انچنان ...

😐😑😐اگه عکس پسره رو داری میفرستی ببینم چه تحفه ایه

اخه مشکل همینجاست که نمیفهمه 😂تلگرام بلاکم کرده 😐😑نه بهش پیام میدادم نه زنگ هیچییی بعد یه ماه که ...

کسی نیس ینی ب گوشش برسونه ؟ 😂😂

کسی نیس ینی ب گوشش برسونه ؟ 😂😂

یکی از دوستاش فالوم کرده بود که قاتی کردم اونم چن وقت قبل ریموو کردم 😂عاغا دیگه من یه خبری ازش میخوام 😥با پیج فیک دارمش ولی اونجام فعال نیس لامصب

خیلی زشته همون بهتر ک تموم کردین 😂😂

توکه راست میگی

امیدوارم فراموشش کنی ولی اسمشو باید یجوری پاک کنی