2777
2789
عنوان

نی نی نیومد😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 27 پست
من 17 سالمه عزیزم یه دهتر 10 ماهه دارم دخترم تو پنج ماه بود ک متوجه شدم ناخاسته باردار شدم دوباره

ببخشید همسزتون چکارن؟ کنجکاوشدم خخخ منم این ماه میشم 20 خوشبختم انشالازایمان راحتی داشته باشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکل سردی رحم داری و ....

نمیدونم عزیزم

دکتر بهم گفت فعلا سونو نمیخواد 

ولی رفتم پیش ی دکتر دیگه

واسه ۱۶ وقت سونو دارم

خدا با من است همین کافی ست.... اگر نی نی میخوای امام رضای مهربون رو صدا کن....محاله جواب نگیری...
با تو چرا لج کرده آخه  مگه مشکلی داری  منم منتظر نی نی ام ۱۹ وقت پریودمه  نمیدونم ...

انشاالله باردار میشی 

عزیزم

نمیدونم۱۶ وقت سونو دارم ک ببینم مشکلی هست یا نه

خدا با من است همین کافی ست.... اگر نی نی میخوای امام رضای مهربون رو صدا کن....محاله جواب نگیری...
ببخشید همسزتون چکارن؟ کنجکاوشدم خخخ منم این ماه میشم 20 خوشبختم انشالازایمان راحتی داشته باشی

فداتون عزیزم سلامت باشید 

شوهرم درس خوند مهندس متالوژیه ولی چون رشته شون توی ایران تحریمه الان کارکره یه شرکته 

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

انشاالله باردار میشی  عزیزم نمیدونم۱۶ وقت سونو دارم ک ببینم مشکلی هست یا نه

ان شاءالله همه ی منتظرا زودی باردار میشن😍

من رفتم دوبار گف همه چیزت عالیه هیچ مشکلی نداری اما نمیدونم چرا باردار نمیشم فک کنم بخاطر استرسمه استرس دارم 

البته الان خیلی کم شده

❤❤🐥🐣
ان شاءالله همه ی منتظرا زودی باردار میشن😍 من رفتم دوبار گف همه چیزت عالیه هیچ مشکلی نداری اما نمید ...

عزیزم همسرت هم تست اسپرم داده؟؟

چند وقته اقدامی

ای بابا چقد بد .   انشالا پاقدم پسرت برات عالی میشه یکاربهتر گیرمیاره . زنده باشی گلم

مرسی عزیزم بابت دعای قشنگت برات بهترینا رو ارزو میکنم😘😘😘😘

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی