2777
2789

میتونم بپرسم رشتت چی بود؟

هرکی میخواد زبان یاد بگیره درخواست بده شماره بفرستم برای هماهنگی کلاس ها و هزینه هم بستگی به ترم و سطح و تایم ها داره... کاملا یادگیریشو در چند ماه تضمین میکنم...مدرس زبان انگلیسی با ۵ سال سابقه تدریس حضوری و مجازی از سنین ۳ به بالا تا سطح آیلتس و تافل هستم.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اگه میشه اینم بگی که تلاشت تا چه حد بود و چه رتبه ای میخواد تقریبا رتبه ات اطراف چند بود

هرکی میخواد زبان یاد بگیره درخواست بده شماره بفرستم برای هماهنگی کلاس ها و هزینه هم بستگی به ترم و سطح و تایم ها داره... کاملا یادگیریشو در چند ماه تضمین میکنم...مدرس زبان انگلیسی با ۵ سال سابقه تدریس حضوری و مجازی از سنین ۳ به بالا تا سطح آیلتس و تافل هستم.
انساني

واس منم دعا کن عزیزمم

اگه میشه اینم بگی که تلاشت تا چه حد بود و چه رتبه ای میخواد تقریبا رتبه ات اطراف چند بود

والا خداييشو بخوام بگم اصلا درس نخوندم براش فقط چند روز در حد ده روز كتاب ها سال اول و دوم و اينكه كتاب هاي سال سومم نخوندم رتبه هم تا بيست و سه هزار ميگرن ولي تراز مهم تره بايد ترازت بالاي شيش هزار و پوصد باشه

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏
والا خداييشو بخوام بگم اصلا درس نخوندم براش فقط چند روز در حد ده روز كتاب ها سال اول و دوم و اينكه ك ...

ای جااااان ایول باو خوشم اومد سهمیه که نداشتی؟

ای جااااان ایول باو خوشم اومد سهمیه که نداشتی؟

نه هيچي فقط اتكا به دانسته هاي خودم و اينكه به نظرم كنكور اونقدرا هم كه توي اين برنامه هاي تلويزيوني ميگن سخت نيست يعني اصلا سخت نيست يه امتحان عادي تصورش كن

اولا اصلا سعی نکن دروغ بگی چون میفهمن چادر سر کن و ی مانتو شلوار ساده رسمی بپوش جین و کتونی و اینارو بزار کنار .لاک و رژ هم نداشته باش.کلا اعتماد به نفست بالا باشه.ی صفحه هم شانسی قران باید بخونی.وارد که میشی استرس نداشته باش قشنگ و رسا سلام کن و خسته نباشین بگو خودتو قشنگ معرفی کن ی کم از خانوادت میپرسن.ی سری سوال هم میپرسن مثلا معیارات برای انتخاب دوست چیه...موفق باشی

کاربر قدیمی ام 😊
ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﺭاﺳﺘﻪ ﻛﻪ ﻣﻴﮕﻦ ﻣﺘﺎﻫﻼ ﺳﻬﻤﻴﻪ ﺩاﺭﻥ و ي ﺻﻔﺮ اﺯ ﺭﺗﺒﺸﻮﻥ ﺣﺬﻑ ﻣﻴﺸﻪ

وای نمیری😂😂😂😂 معلومه ک راست نیست. مگه وضعیت تاهل تو کارنامه درج میشه اصلا.

#ساده#‍ نباشیم

ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﺭاﺳﺘﻪ ﻛﻪ ﻣﻴﮕﻦ ﻣﺘﺎﻫﻼ ﺳﻬﻤﻴﻪ ﺩاﺭﻥ و ي ﺻﻔﺮ اﺯ ﺭﺗﺒﺸﻮﻥ ﺣﺬﻑ ﻣﻴﺸﻪ

من متاهلم چيزي نديذم

وای نمیری😂😂😂😂 معلومه ک راست نیست. مگه وضعیت تاهل تو کارنامه درج میشه اصلا. #ساده# ‍ نباشیم

ﻋﺠﺠﺒﺐ ﻣﻨﻢ اﻳﻨﻮ اﻣﺴﺎﻝ اﺯ ﻳﻜﻲ اﺯ اﻗﻮاﻡ ﻛﻪ ﻛﻨﻜﻮﺭ ﺩاﺩﻩ ﺑﻮﺩ ﺷﻨﻴﺪﻡ ﻗﺒﻮﻝ ﻧﺸﺪﻩ ﺣﺘﻤﺎ اﻳﻨﻮ ﮔﻔﺖ ﻛﻪ ﻛﻢ ﻧﻴﺎﺭﻩ

ﻋﺠﺠﺒﺐ ﻣﻨﻢ اﻳﻨﻮ اﻣﺴﺎﻝ اﺯ ﻳﻜﻲ اﺯ اﻗﻮاﻡ ﻛﻪ ﻛﻨﻜﻮﺭ ﺩاﺩﻩ ﺑﻮﺩ ﺷﻨﻴﺪﻡ ﻗﺒﻮﻝ ﻧﺸﺪﻩ ﺣﺘﻤﺎ اﻳﻨﻮ ﮔﻔﺖ ﻛﻪ ﻛﻢ ﻧﻴﺎﺭﻩ

دروغه عزیزم. اما 19 مدل سهمیه داریما. چیز کمی نیست