2777
2789

خیلی به تجربتون نیاز دارم.۲ساله اقدامم.ازمایش منو شوهرم خوب بود ولی کم .کم تحرکی اسپرم داره شوهرم.ولی دکتر گف ایراد نداره.۵ماهه دارو و امپول استفاده کردم جواب نگرفتم.خواستم از تجربتون بهم بگیدچیکار کنم زودتر به نتیجه برسم.درمانمو ادامه بدم یا فعلا صبر کنم

من از معبود یکتایم فقط یک چیزمیخواهم ....نگیردهرگز از قلبم امید استجابت را❤🙏

شوهر منم مثل شوهر شما بود

دکتر پرسید اهل سیگار یا قلیون نیست‌‌‌...

منم یه مدت باردار نشدم

ولی بادکش به کمرم انداختم باردار شدم

بادکش حتما بنداز انشالله حامله میشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر منم مثل شوهر شما بود دکتر پرسید اهل سیگار یا قلیون نیست‌‌‌... منم یه مدت باردار نشدم ولی باد ...

چطوری؟بلد نیستم.ولی مامان بزرگم با استکان والکل اینکارو واسه زانو دردش میکرد.اینجوری میشه.

شوهر منم‌ خیلی ازمایشش ضعیف بود دکتر به انداره دو ماه امپول نوشته هفته سه تا روز های زوج

به شوهرم فقط قرص های مکمل ویتامین داد.

چطوری؟بلد نیستم.ولی مامان بزرگم با استکان والکل اینکارو واسه زانو دردش میکرد.اینجوری میشه.

آره همونطوریه

با لیوان بزرگ بنداز بزار ۵یا ۶ دقیقه بمونه بعد مستقیم بکشن بالا یکم اونجوری دراز بکش

همون شب نزدیکی داشته باشی انشالله باردار میشی

من دو سری باردار شدم دوسری هم بادکش انداختم

تو سایت یکی هم ۳ سال بود اصلا حامله نمیشد بهش گفتم همون ماه بادکش کرد حامله شد

آره همونطوریه با لیوان بزرگ بنداز بزار ۵یا ۶ دقیقه بمونه بعد مستقیم بکشن بالا یکم اونجوری دراز بکش ...

پایینه کمرم بندازم یا فرقی نداره همه جاش بندازم