2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بعد از ۱۶ سال هنوز حتی با خواهر شوهرامم جور نشدم.میگن دوری و دوستی.جور شدن با خونواده شوهر فقط حرف و حدیث در میاد از توش😐

مرنجان دلم را ، که این مرغ وحشی 🕊                                     ز بامی که برخواست ، مشکل نشیند  ....💔
بابا خاهر شوهرااا منم همینن😕😕😕دیگه نمگن این غریبه....اینکاراو نکنیم....

خوب ادم نره توجمعشون که راحت تره خواهرشوهرمنم اینطوری بود من مهمونیاشون نمیرم ذهنمم راحتتره

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارم😍💝
میشینم کنارشون . اما اونا باهم جورن . میگنا میخندن وقتی اصلا نظر منو نمیپرسن . سمت من نگاه هم نمیکن ...

عزیزم‌تو هم نروووو...منم طرف فامیل شوهرم زمانی خودس نباشه نمیرم...فقط با خودش میرم..دلیلشم  ب خودشم گفتم..اونم دیگه اصلا اصرار نمکنه بدون خودش برم..

خوب ادم نره توجمعشون که راحت تره خواهرشوهرمنم اینطوری بود من مهمونیاشون نمیرم ذهنمم راحتتره

اره منم چند بار ای رفتارارو دیدم دیگه نرفتم..مخصوصا الان ک تاسوا عشورا نزدیک..هر وقت میرفتم..با اینکه تو شهرشون غریب بودن اونا اصلا ب رو خودشون نمیاوردن...تنها میموندنم...دیگه نرفتم تاسوا عاشورا اونجا...

اره منم چند بار ای رفتارارو دیدم دیگه نرفتم..مخصوصا الان ک تاسوا عشورا نزدیک..هر وقت میرفتم..با اینک ...

چقد بعضی ها عقددای و بی ملاحظه هستن😡

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارم😍💝
من بعد از ۱۶ سال هنوز حتی با خواهر شوهرامم جور نشدم.میگن دوری و دوستی.جور شدن با خونواده شوهر فقط حر ...

من ۱خاهر شوهرن انقدر رسمی حرف میزنه ادم یادم مدرسه و معلمش میوفته..باز معلما بهتر بودن😂😂😂

چقد بعضی ها عقددای و بی ملاحظه هستن😡

واقعا...من تو خانواده کم جعمیتی بودم فقط ۱داداش داشتم همش دوست داشتم با کسی ازدواج کنم ک خانواده پر جعمیت داره...رفت امد بشه کرد راحت بود ...ولی الان پشیمونم با اون رفتاراشون...خود شوهرمم میگه انگار خاهر و برادر دارم ولی انگار ندارم😂😂😂