2777
2789
عنوان

كي پيام نور خونده

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 61 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

210 شهریه ثابته متغیر هم بستگی به تعداد واحد داره.میتونی خود خوان بگیری فقط برا امتحان بری دانشگاه ش ...

عزیزم میشه ی سوال بمرسم از پیام نور هرکی دیگه هم بدونه ممنون میشم جواب بده

قیافه من از وقتی که مادرشدم😯😦😨😢😣😰😟😭😓😔 مداااااااام نگرانم پس کی لذت ببرم؟؟؟؟؟؟
اره عزیزم الانم هستم

از كي ميشه رفت واسه ثبت نام رشتت چيه

با توكل ب خدا تا چند وقت ديگه يه پسر سالم و چشم ابي سفيد برفي و موطلايي منو مامان صدا ميكنه😍😍😍اخ كه نفسه اون لحظه😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️               📎📌دانشجوي انصرافي مامايي📎📌درحال يادگيري زبان انگليسي و اسپانيايي ولي تو انگليسي حرفه اي ترم😛📌📎عاشق يادگيري و كدبانوگريم😍😍😍

من ترم آخرم شهریه ثابت ۲۳۰ میدم متغییرم ک بستگی ب تعداد واحد داره واحدای عملی شهریشون بیشتره مثلا با ۱۹ واحد تقریبا ی تومن دادم ترم پیش البته عملی و پایانامه هم داشتم و مهمانم..ی سری استادا واسشون حضور مهمه و نمره میدن ی سریا هم نه..۸ نمره دست استاده و ۱۲ نمره هم امتحان ک اون ۸ نمره میان ترمم شاملش میشه

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
عزیزم میشه ی سوال بمرسم از پیام نور هرکی دیگه هم بدونه ممنون میشم جواب بده

جونم

من خوراکمه زمین بخورم👇👇👇👇                                    تا پاشمو و وایسمو دوباره از سر💪✌❤

اگه میتونی برو سر کلاسا، بعضی استادا ب حضور هم نمره میدن یا ی تشویقی میشه برات، شهریه ها هم هرترم ۳۵،۴۰تومن ب گفتع خودشون افزایش پیدامیکنه، شهریه ثابت هم احتمالا۲۵۰یا تو این حدودا باس باشه

موفق باشی منم میخام روانشناسی بخونم

سلامت باشی همچنین شما.خانوم دکتر😘

من خوراکمه زمین بخورم👇👇👇👇                                    تا پاشمو و وایسمو دوباره از سر💪✌❤
میخوام بخونم برا ارشد روانشناسی

منم همینطور.... و خیلی سوال دارم.... اینکه حتمن باید آزمون بدم یا میشه برم همینجوری بدون آزمون ثبت نام کنم..؟؟؟

اینجا پیج سلامت محوره دوستمه با کلی غذاهای خوب سالم و رژیمی... حمایت کنید ارزششو داره...     insta:healthy.food.happy.life
بچه ها کسایی که دیپلم کارودانش و فنی دارن چجوری میتونن وارد پیام نور بدون کنکور بشن؟

باید بری مدرسه بزرگسال پیش بگیری بعد بری ثبت نام کنی