2777
2789
عنوان

كي پيام نور خونده

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 61 پست
نه بابا مدرسه بزرگسال سه ماهه یه سالومیگذرونی بعد بهمن میتونی ثبت نام کنی بیای دانشگاه بدون کنکور

شما تجربه داشتی؟مطمئنی سه ماه میگذرونم؟اخه یکسال درسو چجوری سه ماهه بگذرونم تازه سرکلاسم نمبتونم برم

قیافه من از وقتی که مادرشدم😯😦😨😢😣😰😟😭😓😔 مداااااااام نگرانم پس کی لذت ببرم؟؟؟؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما تجربه داشتی؟مطمئنی سه ماه میگذرونم؟اخه یکسال درسو چجوری سه ماهه بگذرونم تازه سرکلاسم نمبتونم برم

لازم نيس بري فقط ميري امتحان ميدي

با توكل ب خدا تا چند وقت ديگه يه پسر سالم و چشم ابي سفيد برفي و موطلايي منو مامان صدا ميكنه😍😍😍اخ كه نفسه اون لحظه😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️               📎📌دانشجوي انصرافي مامايي📎📌درحال يادگيري زبان انگليسي و اسپانيايي ولي تو انگليسي حرفه اي ترم😛📌📎عاشق يادگيري و كدبانوگريم😍😍😍
دنبال کارامم برا ارشد

منم میخوام ارشد بخونم منتظره آزمونم....

میگم نکنه آزمون لازم نیست همینجوری هم میشه ثبت نام کرد؟؟؟؟

اینجا پیج سلامت محوره دوستمه با کلی غذاهای خوب سالم و رژیمی... حمایت کنید ارزششو داره...     insta:healthy.food.happy.life

اره عزیزم دوست خودم سوم که بود تجدید داشت رفت بزرگسال تو یه سالی که ما پیش بودم اون سوم و پیش و باهم خوند کنکور داد

من خوراکمه زمین بخورم👇👇👇👇                                    تا پاشمو و وایسمو دوباره از سر💪✌❤
منم میخوام ارشد بخونم منتظره آزمونم.... میگم نکنه آزمون لازم نیست همینجوری هم میشه ثبت نام کرد؟؟؟؟

حالا 16 میخوام برم بپرسم ببینم جریان چیه گفتن فقط باید آزمون رو بدی فکر کنم قبول شدن یا نشدن مهم نیس

من خوراکمه زمین بخورم👇👇👇👇                                    تا پاشمو و وایسمو دوباره از سر💪✌❤
😂باشه... برد هم ک کلا ناز هممممه دوس دختراشو خریداره 😂

اره در جریانم😂

حالا 16 میخوام برم بپرسم ببینم جریان چیه گفتن فقط باید آزمون رو بدی فکر کنم قبول شدن یا نشدن مهم نیس

ممنون بانو

اینجا پیج سلامت محوره دوستمه با کلی غذاهای خوب سالم و رژیمی... حمایت کنید ارزششو داره...     insta:healthy.food.happy.life
تو سه ماه چندتا کتابو بابد بخونم اطلاع داری؟

نه والا

با توكل ب خدا تا چند وقت ديگه يه پسر سالم و چشم ابي سفيد برفي و موطلايي منو مامان صدا ميكنه😍😍😍اخ كه نفسه اون لحظه😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️               📎📌دانشجوي انصرافي مامايي📎📌درحال يادگيري زبان انگليسي و اسپانيايي ولي تو انگليسي حرفه اي ترم😛📌📎عاشق يادگيري و كدبانوگريم😍😍😍
تو سه ماه چندتا کتابو بابد بخونم اطلاع داری؟

کل کتابا ولی نکات کلیدی و اینا رو میگن زیادم سخت نمیگیرن