2777
2789

عادیه. چشمتو آروم آروم باز کن. یا یکی دو دقیقه بعد بیدار شدن اگه چشت سوز داشت چشمتو ببند. قطره هاتم استفاده کن. اشک مصنوعی هر وقت چشت خشک شد استفاده کن تا یه سال برا من اینجوری بود

میشه برای حاجت دلم دعا کنید. ممنون                        خدایا به حق خداوندیت قسمت میدم منو جز خودت محتاج هیچ کس نکن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پلک هات به زور باز میشه یعنی چی؟یعنی چسبیده بهم؟؟ اگه چسبیدن یعنی چشمات عفونت کرده،،دکتر نشون بده ح ...

زنگ زدم امروز که برم پیش دکترم نبود. تا آخر شهریور نمیاد. الان بدجور نگرانم 

البته چشم من اینجوری بود که انگار سوزن فرو کردن توش و اشک میریختم

میشه برای حاجت دلم دعا کنید. ممنون                        خدایا به حق خداوندیت قسمت میدم منو جز خودت محتاج هیچ کس نکن.
عادیه. چشمتو آروم آروم باز کن. یا یکی دو دقیقه بعد بیدار شدن اگه چشت سوز داشت چشمتو ببند. قطره هاتم ...

اصلا سوزش نداره. فقط باز نمیشه. با دستم بازش می کنم ولی بعد دیگه تا شب مشکلی نداره.

چشمات خشک   برا همون  قطره استفاده کن برا من بعد ۱۰ ماه هنوز گاهی صبح اذیت میشم قطره میریز ...

قطره هامو استفاده می کنم. یعنی واسه شماهم همینجوریه؟ صبحها پلکاتون به زور باز میشه؟

قطره هامو استفاده می کنم. یعنی واسه شماهم همینجوریه؟ صبحها پلکاتون به زور باز میشه؟

آره  انگار  تیغ میزنن تو چشم  به سختی باز میشه

بادرد

آخرش نفهمیدم،وقتی به ماخوش میگذره،چرا عقربه های ساعت هیجان زده میشن؟!!

آره صبح ها اگه ساعات خوابم کم بود چشام خشک می شد و یکیش بسته بود یکیش باز میشد بعد چن دقیقه اون یکی هم با ریزش اشک باز می شد

منم سه هفته س prk کردم.. شما الان صد درصد راضی هستین؟

من تا هفته ی سوم دیدم اصلا خوب نبود ولی الان همین که بدون عینک میتونم ببینم خیلی حس خوبی میده ولی دکترم گفت تا سه ماه بعد عمل طول میکشه تا صفر بشه.

چشمات خشک شدن و این بعد از عمل طبیعیه .. شب قبل از خواب حتما اشک مصنوعی بریز خوب میشی

آره رفتم معاینه کردم گفتن که خیلی خشک شده و مصرف آبتو ببر بالا و فاصله ی بین قطره ها رو کمتر کن