2777
2789

بچه ها شوهرمو با هممممه ی بدی هاش دوست دارم و خیلی بهش وابسته ام

اصلا وقتی ب طلاق فکر میکنم قلبم درد میگیره

ولی خیلی اذیت میکنه 

پیش مشاور هم ی زمانی بردمش چندین جلسه ولی فقط یک هفته خوب بود و باز همون آش و همون کاسه

هرسال محرم این بساطو دارم شبا میره با دوستاش تو محله شون میگرده 

دو س شب آخر من هم باهاش میرم 

ولی دیشب دعوای خیلی بدی کردیم قهریم میدونم فعلا هم آشتی نمی کنیم و قراره هرشب بره عشق و حال و من تنها بمونم دیگه خسته ام اصلا ب فکرم نیست

خدا با من است همین کافی ست.... اگر نی نی میخوای امام رضای مهربون رو صدا کن....محاله جواب نگیری...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به خاطر همچین چیزی یه وقت طلاق نگیری

خیلی دارم اذیت میشم 

زن دوستش ی آدم عوضی

شوهرش رفته مسافرت دیشب ب من زنگ زده میگه 

کجائید بیام با تو و شوهرت بیرون منم گفتم من خونه ام فرهاد بیرونه 

بعدش همش میگم نکنه بره پیش شوهرم چون تو ی محلن 

هزار جور فکر و خیال میکنم 

خدا با من است همین کافی ست.... اگر نی نی میخوای امام رضای مهربون رو صدا کن....محاله جواب نگیری...

بشين سرجات خواهشا.

منم وابسته و عاشق شوهرم بودم،اذيتم كرد طوريكه متنفر شدم ازش و  اومدم قهر و كار به طلاق توافقي كشيد،اونم اصلا از حرفاش بايين نيومده، ولي دوتامون داريم داغون ميشيم،خيلي سخته،فردا بايد بريم واسه خوندن صيغه طلاق.

وقتي مهرش به دلته هيجوقت به قهروجدايي فكر نكن،هيجووووووووووقت.

درحدّي من الان شوهرمو دوس دارم،كه خودش ميكه تو بعد طلاق هم برميكردي!خودشم ميكه من بدون تو ميميرم.ولي غرورش اجازه نميده كه اشتباهاتشو ببذيره و بياد همه جيو تموم كنه

يه صلوات واسه عاقبت بخیر شدنم ميفرستين،ممنونم.
خیلی دارم اذیت میشم  زن دوستش ی آدم عوضی شوهرش رفته مسافرت دیشب ب من زنگ زده میگه  کجائ ...

واااای نه عزیزم

خب ازش فاصله بگیر وقتی انقد پروعه

بهشم نگو شوهرت بیرونه بگو حمومه یا نه ما خودمون برنامه داریم و همش حتی شده الکی از زندگیت پیشش تعریف کن که به خودش اجازه نده بره سمت شوهرت

واااای نه عزیزم خب ازش فاصله بگیر وقتی انقد پروعه بهشم نگو شوهرت بیرونه بگو حمومه یا نه ما خودمون ...

اتفاقا نه اصلانم تعريف نكن،اكه از روي حسادتم شده كاري ميكنه، كلّا نيازي راجع به زندكيت بااون ادم حرف بزني

يه صلوات واسه عاقبت بخیر شدنم ميفرستين،ممنونم.
واااای نه عزیزم خب ازش فاصله بگیر وقتی انقد پروعه بهشم نگو شوهرت بیرونه بگو حمومه یا نه ما خودمون ...

الان میخوام بهش زنگ بزنم 

چون دیشب همش شک کرده بودم میگفتم نکنه رفته پیش شوهرم 

حتی شوهرم ک اومد خونه از همین قضیه عصبانی بودم و ب ی بهانه ی دیگه دعوا کردیم

الان میخوام بهش زنگ بزنم  چون دیشب همش شک کرده بودم میگفتم نکنه رفته پیش شوهرم  حتی شوهر ...

اینجوری فکر نکن عزیزم

فقط اعصابه خودتو خورد میکنی

خب میرفتی دیشب پیشه اون خانوم تا خیالت راحت بشه

که نمیره جایی