2777
2789
عنوان

کی میدونه اینا چی اند؟ عکس

756 بازدید | 36 پست

تو اتاق دخترم پشت تختش بودن

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عکس سوسکاتون رفت گوگل 😰

الان شناسایی میشی اسی 😱😱😱

بیکار نباش برای ظهور امام زمان (عج) صلوات بفرست😍❤کاش دستان خدا پیدا بود، 🙌تا درآن وقت که بی حوصله و تنهایی 😒و دلت از غم دنیا دریاست 😢بزنی تکیه به آن 😌و بخندی به همه رنج جهان 😃آره من مذهبی ام😎 عقب مونده و جاهل نیستم توی قفس هم زندگی نمیکنم 😏عاشق چادر مشکیمم 😍😍😍❤تو اگه غیر مذهبی هستی ؛عقایدت رو واسه خودت نگه دار 🤗حق نداری به من و چادر و دینم بی حرمتی کنی باشه؟ آفرین😌
چیکار کنیم برنجامون آفت نگیرن شما چیزی میزنین؟

من والا يه گوني داشتم تو خونه نگو توش بوده از قبل

كيسه اش پلاستيكي بود وجاش گرم،همشو الك كردم وريختم كيسه نخي

سه روز هم داشتم با اينا افت ها مبارزه ميكردم علاقه به جاي سفيد دارن يهو يكيشونو ميديدم ديوونه ميشدم از دستشون😀

بايد كيسه نخي باشه حتما وچند تكه سير بندازين تو كيسه برنج تا افت نگيره وبرن از تو برنجا 

من والا يه گوني داشتم تو خونه نگو توش بوده از قبل كيسه اش پلاستيكي بود وجاش گرم،همشو الك كردم وريخت ...

مرسی عزیزم

برای منم یه بار اینجوری شد شانس آوردم برنجم کم بود همشو خیسوندم چند بار شستم جونورا رو جدا کردم برتجو براشام درست کردم

فکر نکنم ماله برنج باشه🤔🤔 

ما اسباب کشی کردیم به خونه ی تازه ساخت از همون اولش توی یکی از اتاقاش بود همیشه پودر میریزم میمیرن 😣😣😣

آیلینم هر لحظه به یادتم💔عشقم دوقلوهام👯
مرسی عزیزم برای منم یه بار اینجوری شد شانس آوردم برنجم کم بود همشو خیسوندم چند بار شستم جونورا رو ج ...

فدات عزيزم 

اره براي منم امسال اولين بار اينطوري شد، از بس گرم بود اين تابستون 

فکر نکنم ماله برنج باشه🤔🤔  ما اسباب کشی کردیم به خونه ی تازه ساخت از همون اولش توی یکی از ات ...

اين ريزه دوتا شاخكم داره پشتش گرده تو نت سرچ كنيد شپشك برنج عكسشو مياره

من تا دوهفته برنج نميخوردم انقد چندش بود😆

اين ريزه دوتا شاخكم داره پشتش گرده تو نت سرچ كنيد شپشك برنج عكسشو مياره من تا دوهفته برنج نميخوردم ...

اره میدونم ماله خونه ی ماهم کپی همیناست 😞

دیگه نمیدونم چی ان خیلی‌ وحشتناکن من میترسیدم برن تو گوش و بینی بچه هام😣😣

آیلینم هر لحظه به یادتم💔عشقم دوقلوهام👯
چیکار کنیم برنجامون آفت نگیرن شما چیزی میزنین؟

نمک و سیر بزن بینشون و بعد بریز توی بطری های نوشابه درشونو کیپ کیپ کن و بعد یه محیط مناسب عاری از حشرات نگه دار 

🤗معمار؛دکوراتیو؛طراح داخلی🤗