2777
2789
عنوان

کیا جلوگیری طبیعی داشتن؟

23938 بازدید | 48 پست
من دو ساله جلوگیری طبیعی داشتم،حالا ک واسه بارداری پیش دکتر رفتم میگه لابد مشکلی داری ک باردار نشدی؟کسی هست ک دو سال جلوگیریش طبیعی بوده و باردار نشده؟یعنی من نازام؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشیدا دکترت غلط کرد .من و چهارتا خواهرم از سه سال تا شش سال جلوگیری طبیعی داشتیم همه هم بچه داریم سالم تازه من کیستم داستم راحت باردار شدم خواهرای دیگمم تا ول کردن سه سوت گرفت
من این حروف نوشتم چنان ک غیر ندانست/تو هم زروی کرامت چنان بخوان که تو دانی
وا چه حرفیه من نزدیک ٤سال قبل بارداریم چند سالام بعد بارداریم چه ربطی داره ،وقتی ادم هواسش جمع جمع باشه یا طرفش وارد باشه راحت میشه کنترل کرد
اندکی صبررر سحر نزدیک است
من چعارسال ازدواج کردم دو سال طبیعی جلوگیری کردم دوسال هم اقدامم هنوز باردار نشدم
عاقبت در یک شب از شبهای دور                     ❣کودک من پا به دنیا می نهد ❣آن زمان بر من خدای مهربان                          ❣نام شورانگیز مادر می نهد ❣ان زمان طفل قشنگم بی خیال                          ❣در میان بسترش خوابیده است ❣بوی او چون عطر پاک یاس ها                       ❣در مشام جان من پیچیده است ❣ان زمان دیگر وجودم مو به مو                      ❣بسته با هستی طفلم می شود ❣ان زمان در هر رگ من جای خون                   ❣مهر او در تار و پودم  می شود  ❣می فشارم پیکرش را در برم                          ❣گویمش چشمان خود را باز کن  ❣همچو عشق پاک من جاوید باش                     ❣در کنارم زندگی اغاز کن   ❣میگشاید نور چشمم دیدگان                            ❣بوسه ها از مهر بر رویش زنم ❣گویمش اهسته ای طفل عزیز                        ❣می پرستم من تو را مادر منم
مگه اقدلم داشتین و باردار نشدی,تو که داری از جلوگیری حرف میزنی
خداجونم حالا که این فرشته کوچولورو سپردی دست من ومنو لایق مادری دونستی کمکم کن تا مراقبش باشم یه نی نیه سالم و صالح بدنیا بیارم....خدایا شکرت عاشقتم