2777
2789
عنوان

حرف تکراری دلم خیلی گرفته

107 بازدید | 13 پست

با شوهرم خیلی به مشکل میخوریم، مشاور هم حاضر نیست بیاد. یه بار که دعوا کردیم صداش رو ضبط کردم بردم برای مشاور. مشاور میگه این همش بهانه گیری میکنه احتمالا داره شیطنت میکنه. منم فکر میکنم دلش با زندگی نیست فقط گذر زمان میکنه. دیشب پرید هم شدم دیگه این احساسات رو نتونستم تحمل کنم. نصف شبی زار زار گریه کردم. شوهرم اومد دعوام کرد که چرا بیدارم کردی. صبح هم دوباره دعوام کرد. من گفتم پرید هستم حالم خوب نیست. گفت من باید تاوان بدم که حال تو خوب نیست؟ 

خلاصه خیلی دلم گرفته. احساس کمبود محبت شدید میکنم. 

مشاور گفت مطمین شو سرش جای دیگه گرم نیست. ولی آخه چه جوری مطمین شم؟ هر چی پا پیچ بشم بدتر میشه. تازه حرمت ها شکسته میشه. 

خیلی رو قلبم فشاره. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند تا راه هست

اولیش گوشیشو چک کنی

دومی اگ اشنا او مخابرات داری پرینت گوشیشو بگیری

سوم تعقیبش کنی

مهم اینه بعد ک فهمیدی می خوای چی کار کنی

مادرشدنم آرزوست  😊 خواستار سرپرستی گرفتن فرزند دختر هستم

غصه نخور دنیا دوروزه به خودت توجه کن جلوش کاری نکن که فک کنه گدای محبتشی مغرور باش هرچی به دیگران خوبی کنی برات وظیفه میشه اجتماعی ومردمی باش تفریح کن خودتو جلوش کوچیک نکن طوری رفتار کن که تو بزرگتری و اون باید پی تو باشه من میتونم درکت کنم منم همین مشکلو داشتم بخاطرشم خیلی اذیت شدم الانم عوارضش باهام هست 

بابا این اصن یه چیز دیگست سرشم جای دیگه گرم نباشه بازم یعنی چی بیدارم کردی از اول این بود یا چیزی شد ...

نه والا هیچی نبود. شام خوردیم خوابیدیم من خوابم نبرد رفتم اون ور گریه کردم بیدار شد دعوام کرد

نه والا هیچی نبود. شام خوردیم خوابیدیم من خوابم نبرد رفتم اون ور گریه کردم بیدار شد دعوام کرد

کلا بلد نیست محبت کنه؟؟؟

بدگهر با کسی وفا نکند     /    اصل بددر خطا خطا نکند
چرا اگه بخواد خیلی بلده. از من دریغ میکنه. 

واکنشش به محبت ومهربونی تو چیه؟؟ اگه خیییلی هواشو داشته باشی و دیگه قربون صدقه و اینا؟؟؟

بدگهر با کسی وفا نکند     /    اصل بددر خطا خطا نکند