2777
2789
عنوان

امروز سرکار ی خانوم بهم حمله کرد

366 بازدید | 20 پست

من امروز رفته بودم سرکار ی خانومی اومد ی وسیله میخاست میگفت باید قیمت قبل بدین بهم خرید قبلتونه هی میگفت هی چشم غره میرف منم گفتم شما از کجا میددنین ک خرید قبلیه گف مشخصه اخه کسی نمیاد بخره خاک نشسته روش منم گفتم قیمتش همینه من نمیتونم کمتر بفروشمش برگشت بهم گفت بیشور منم گفتم بیشور خودتی بعد فوش داد حمله کرد سمتم منم هاج و واج مونده بودم ک چیکار کنم همکارام ب زور از مغازه انداختنش بیرون تازه بهشون میگفت من مشتریتونم خیلی ناراحتم خیلی ترسیدم اصلا دیگه نمیخام سر کار برم 

تو نوبرانه ی یک عمر انتظار منی ❤

ببخشید😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مغازه چی بود؟ وای ملت رد دادن

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
به خاطر یه گراز میخوای نری سر کار !!!!!ناملایمات همیشه هست 

خیلی ترسیدم شب ک داشتم میومدم همش با خودم میگفتم نکنه تعقیبم کنه با شوهرش یا برادرش بلایی سرم بیارن 

نترس عزیزم حالا یه استثنا بود

همکارام که هستن چی میخواد بشه

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
چه پررو😐 تخفیف زوری🤣

اره بخدا تازه میگفت تو باید ب من بگی باشه من بهت تخفیف میدم ن اینکه من هرچی گفتم تو جوابمو بدی 

عزیزم این مسایل پیش میاد

تو هر شغلی که باشی امکان نداره یه بار یا چند بار با این چیزا رو به رو نشی

من روانشناسم ، یه بیمار داشتم که پارانویا حاد داشت و توهم میزد

یه روز تو اتاق انتظار همینجوری اعصابش خورد میشه بدو بدو اومد سمت اتاقم من داشتم به یه بیمار دیگه مشاوره میدادم

تا منشی دنبالش کرد بگیرتش نرسید بهش اونم پرید تو اتاق با مشت زد تو چشمم 

تا خود مغزم تیر کشید ( هنوزم زمستونا همون ناحیه درد میگیره) 

جز چند روزی ک بعد بیمارستان تو خونه بودم سریع بعدش رفتم سرکار 

اینو بدون تو تنها نیستی ❤️

۹۹ درصد چیزایی که راجع بهشون نگرانی، هیچوقت اتفاق نمیوفتن🌹