دوستان من با دوستام میخوایم یه کاری انجام بدیم اما چون خودمون تو بطن کاریم نمیتونیم صددرصد بگیم سوده و جوابه واز طرفی گاهی استرسمون کلا میزنه بالا که نشدنیه حالا گفتم شماها همشهرین و جو مشهد و بازارشم میشناسین از شما بپرسم😊😊
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببینید تو تهران خیلی محضرا هستن که سالن دارن و میشه تمام مراسمات عقدو کامل برگزار کرد تو مشهدم هست اما کمتر به نسبت و بااون حجم تشریفات نیست حالا ما میخوایم یه همچین سالنی راه بندازیم یه جایی در حد گنجایش آینه کوهسر
خب اینکه فکر خوبیه فقط باید پشت بانه مالی خوبی داشته باشید
آره خب چون خودمون هممون اوضاع مالی معمولی یعنی باید چندتایی بزاریم تا بشه اما خب همچین فضایی ایجاد کنیم تو مشهد طالب داره که مثلا واسه یه مراسم عقد یا جشن تولد خرج کنن چون همچین جاهایی کم کم ۲،۳ تومن ورودیش فقط
آره خب چون خودمون هممون اوضاع مالی معمولی یعنی باید چندتایی بزاریم تا بشه اما خب همچین فضایی ایجاد ک ...
الان خیلی ها هستند که خرج میکنن فقط بایدمدیر تبلیغات خوبی داشته باشی طوریکه اگه قرار باشه تا پنج میلیون واسه مثلا تبلیغات بدی خرج کنی وبعدش افسوس نخوری هر کار پر درآمدی باید بازاریابی فولی داشته باشه
الان خیلی ها هستند که خرج میکنن فقط بایدمدیر تبلیغات خوبی داشته باشی طوریکه اگه قرار باشه تا پنج میل ...
آره باید تبلیغاتمون قوی باشه چون حداکثر ظرفیتمون ۱۵۰نفر میشه دیگه باید با باغ تالارا قابل رقابت باشه که فضاهای بزرگتری دارن اما اونا اکثرا عروسی دارن برا عقد خیلی فضا کمتره نسبت به تهران که اونهمه محضر شیک داره که حتی شامم سرو میکنن اما اینجا هست اما شیکش فقط آینه