2777
2789

کودوم غذاتون معروفه به خوشمزگی؟ بیاین بگین یاد بگیریم دور هم🤗

من ماکارونی. قلقشم اینه که اولا قارچش رو جدا از بقیه مواد مایه ش درست می کنم، دوما به مایه ش دارچین فراووون می زنم(این خیلی مهمه) سوما رب که اضافه کردم حتما یه استکان آب هم میریزم که هم رب خوب حل بشه هم درشو که میذارم با شعله ی خیلی کم حدود ده دیقه یک ربع مواد قشنننگ به خورد هم برن😋😋😋😋

صلی الله علیک یا ابا عبدالله❤🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیمرو

دقیقا منم میخواستم بگم

یک دختر شجاع، یک مبارز واقعی با تعداد دفعات شکست هاش سنجیده نمی شه، بلکه با تعداد دفعاتی که دوباره شروع می کنه سنجیده می شه . من یک دختر تکواندوکارم و به تکواندوکار بودنم افتخار میکنم 💚
آهان. اون وقت قلقش چیه؟😁 راستشو بخوای به نیمرو سس فرانسوی می زنم دلم میخواد انگشتامم بخورم ب ...

میشکنم تو مایتابع نمک میزنم درشو میزارم😋😂

شجاعانه،خودت باش!