2777
2789
عنوان

اسپري ليدوكائين ده درصد جهت كاهش درد

20614 بازدید | 28 پست

سلام بچه هااا توروخدا كمكم كنيد

كسي از اسپري ليدوكائين ده درصد براي كاهش درد نزديكي دفعه اول و بي حسي استفاده كرده؟

من تازه عروسي كردم رابطه برام شده عذاب

سوزش شديد دارم.اسپري ليدوكائين ده درصد و ژل لوبريكانت ميخوام استفاده كنم.كسي بوده ك استفاده كرده باشه و نتيجه گرفته باشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ربطی نداره همه اینجوری نیستن باید  بره دکتر

اولین بار درد داره،منم خیلی دردکشیدم عذاب کشیدم عفونت نداشتم

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
اولین بار درد داره،منم خیلی دردکشیدم عذاب کشیدم عفونت نداشتم

منم دختر بودم تو عقد رابطه داشتیم اصلا هیچ دردی نداشتم خونریزی هم نکردم

دکتر زنان گفته بود بکارتت حلقوی

ولی کلا دردی نداشت اصلا

قندعسل دارم من😍❤
منم دختر بودم تو عقد رابطه داشتیم اصلا هیچ دردی نداشتم خونریزی هم نکردم دکتر زنان گفته بود بکارتت ح ...

خب برای بعضیا اصلا دردو خونریزی نداره برای من هردوشو خیلی داشت،دوستام میگفتن برا اونام داشت اما کمتر،ولی خوشبحالت من یکماه طول کشید تاشد

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
رفتم دكتر قبل عروسي گفت عفونتت خيلي كمه دارو نداد فقط يه پماد داد ك اونو دارم استفاده ميكنم ولي خ ...

حتما قبلش معاشقه ندارید

باید به شوهرت بگی تا قبلش بدنتو آماده کنه

یهو نره سر اصل مطلب

لوبریکانت هم خوبه

قندعسل دارم من😍❤
خب برای بعضیا اصلا دردو خونریزی نداره برای من هردوشو خیلی داشت،دوستام میگفتن برا اونام داشت اما کمتر ...

اره دیگه هرکی یه جوره بدنش

من ولی ارگاسم ندارم اصلا نمیشه

چیزی که زنای دیگه میگن تو رابطه ارگاسم میشن من تجربه نکردم😕

قندعسل دارم من😍❤
رفتم دكتر قبل عروسي گفت عفونتت خيلي كمه دارو نداد فقط يه پماد داد ك اونو دارم استفاده ميكنم ولي خ ...

باید تحمل کنی،درد داره اما باید تحمل کرد،من هرکاری میکرد تحریک نمیشدم چون فکرم درگیر این بود درد داره،فقط تحمل میکردم 

منم دختر بودم تو عقد رابطه داشتیم اصلا هیچ دردی نداشتم خونریزی هم نکردم دکتر زنان گفته بود بکارتت ح ...

منم رفتم خودم دكتر 

گفت بكارتت حلقويه نيمه ارتجاعيه

پنجاه پنجاه هست ك خونريزي داشته باشي

ولي دردشو نگفت

فعلا ك فقط درده

خون نديدم

نميتونم بزارم حتي يكمشو بزاره