2777
2789

سلام ماماناي قشنگ 

پسرم ٤ ماه و نيمه ست. از پايان ٤ ماه شروع كردم روزي يك وعده فرني ميدم بهش. از روزي يك قاشق شروع كردم  و بيشتر كردم. ولي نميدونم چطوري بايد ادامه بدم. ميشه كمكم كنيد؟ 

از چه موقع بايد سرلاك يا حريره بدم؟ 

وعده هاش رو چه موقع و چطور بيشتر كنم؟ 

پيشاپيش تشكر ❤️

خدايا مرسي ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا ك شش ماهگي شروع ميكنن حالا دسگه شروع كردي ببين اول از همه هميشه سر ي ساعت منظم بهش غذاشو بده ك ياد بگيره بعدا ك بايد غذا بخوره همون موقع غذا بخواد ن چيز ديگه 

درست شروع كردي از روزي ي قاشق تا ي هفته ك بيشتر بشه بعد فرني رو كم كن حريره رو از روزي ي قاشق شروع كن تا ي هفته بيشترش كن

اولا ك شش ماهگي شروع ميكنن حالا دسگه شروع كردي ببين اول از همه هميشه سر ي ساعت منظم بهش غذاشو بده ك ...

اره دكترا ميگن تغذيه با شيرمادر كمكي از ماه ٦ ولي شيرخشكيا از ماه ٤. 

حريره بادوم زودتر از سرلاك شروع ميشه؟؟؟ الان نزديك دو هفته ست فرني دادم الان شروع كنم حريره رو؟ 

و وعده هاش رو الان دو تا كنم؟ 

خدايا مرسي ❤️
اره دكترا ميگن تغذيه با شيرمادر كمكي از ماه ٦ ولي شيرخشكيا از ماه ٤.  حريره بادوم زودتر از سرل ...

عزیزم اینی ک شما میگی فک کنم اشتباهه 

فرقی نمیکنه تغذیه با شیرخشک با شه یا شیر مادر در هرصورت پایان ۶ ماهگی هست 

ولی رفلاکسی ها رو میگن پایان ۴ ماهگی 

عزیزم اینی ک شما میگی فک کنم اشتباهه  فرقی نمیکنه تغذیه با شیرخشک با شه یا شیر مادر در هرصورت ...

بچه دوستم شيرخشكي بود دكترش گفته بود از پايان ٤ ماه 

همينطور پسر من. البته پسر من كمي رفلاكس هم داره ولي دارو مصرف نميكنه. فقط شيرخشك مخصوص ميخوره 

خدايا مرسي ❤️
بچه دوستم شيرخشكي بود دكترش گفته بود از پايان ٤ ماه  همينطور پسر من. البته پسر من كمي رفلاكس ه ...

عزیزم حالا ک قصد داری زود شروع کنی از فرنی نباید شروع میکردی

باید اول لعاب برنج بدی 

بعد فرنی 

بعد حریره 

سرلاک برنج هم میتونی بدی 

عزیزم حالا ک قصد داری زود شروع کنی از فرنی نباید شروع میکردی باید اول لعاب برنج بدی  بعد فرنی ...

به رفلاكسي ها لعاب برنج نبايد داد. تشديد ميكنه رفلاكس رو 

ممنونم 

خدايا مرسي ❤️
عزیزم حالا ک قصد داری زود شروع کنی از فرنی نباید شروع میکردی باید اول لعاب برنج بدی  بعد فرنی ...

منم مطالعه کردم برا زود شروع کردن باید با لعاب برنج شروع کرد هر چند هنوز ندادم 

💣بی‌بی چک خوان سایت💣
منم مطالعه کردم برا زود شروع کردن باید با لعاب برنج شروع کرد هر چند هنوز ندادم 

بله به بچه هاي سالم بايد با لعاب برنج شروع كرد 

رلي اگر رفلاكس دارن لعاب برنج تشديد ميكنه

خدايا مرسي ❤️