2777
2789

واکسن نمیخواد

چهارسالگیش هم یه پایش داره ببرش بهداشت

❤️تیکر رسیدن به وزن دلخواه همراه با تاپیک بامدادخمار    ‌‌‌‌‌‌‌      گروه آبی💙                                               وزن اولیه:۸۲.۲۰۰    وزن فعلی:۷۷      وزن هدف:۶۸         

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واکسن نمیخواد چهارسالگیش هم یه پایش داره ببرش بهداشت

مرسی گلم،تو نت سرچ کردم زده بود واکسن میخواد 4سالگی هههه!ولی قبلاً شنیده بودم پنج سالگی واکسن میخواد،یه لحظه نگران شدم 

مرسی گلم،تو نت سرچ کردم زده بود واکسن میخواد 4سالگی هههه!ولی قبلاً شنیده بودم پنج سالگی واکسن میخواد ...

چهارسالگی واکسن میخواد؟😳😳😳😳

وای من نزدم هیچی واسه دخترم فقط برم قد و وزن و اینا گرفتن

چه واکسنی میخواد

❤️تیکر رسیدن به وزن دلخواه همراه با تاپیک بامدادخمار    ‌‌‌‌‌‌‌      گروه آبی💙                                               وزن اولیه:۸۲.۲۰۰    وزن فعلی:۷۷      وزن هدف:۶۸         
چهارسالگی واکسن میخواد؟😳😳😳😳 وای من نزدم هیچی واسه دخترم فقط برم قد و وزن و اینا گرفتن چه واکسن ...

نه عزیزم من اشتباه کردم یعنی تو نت دیدم،میگن واسه کلاس اولش واکسن میخواد ولی ببرش بهداشت