2777
2789

سلام یه یخچال واسه مامانم می‌خوام بگیرم تا ۷ تومن از این یخچال فریزر های بالا و پایین هم می‌خوام باشه 

ترجیحا ایرانی 

هیمالیا

اسنووا

امرسان

هیمالیا

سینجر

الکترو استیل

و....

تعداد رای : 22
نظرسنجی
امرسان
6
27%
هیمالیا
4
18%
الکترو استیل
11
50%
اسنووا
1
4%

همه٧تومن شما ميخواي بدي

تيكر بارداري نيست ميزنم ايشالا زود باردار بشم دوباره. بچم پاره تنم آسمانی شد بمیرم برا قلبت که دیگه نمیزنه فکر میکردم معجزه ای اما خدا گرفتت ازم قلبم داره تیکه پاره میشه لطفا برای ارامشم دعا کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فروشنده ها تو شهر ما میگن اول دپونت بعد هیمالیا و امرسان بعد الکترواستیل و دونار . از فروشنده ها تحقیق کن

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

ما عید قبلتری یخچال فریزر هیمالیا دست دو در حد نو برداشتیم حدود یک و نیم

خیلی ازش راضی هستم 

الان فکر کنم ۵ و خورده ای باشه البته قیمت نو

مال من نو نبود 

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
الکترواستیل خوبه

ممنون اگه مدل خاصی هم مد نظرتون هست بگین ممنون میشم آخه الان بازار طوری شده ندونسته بری خرید آنقدر برند های مختلف هستش حواست نباشه فروشنده آنقدر تعریف می‌کنه مخت رو میزنم و جنس خودش رو میفروشه

همه٧تومن شما ميخواي بدي

خوب من حداکثرش رو گفتم که دوستت خیلی گرون هاش رو نگه ولی بیشتر رو حول پنج تا پنج و نیم هستیم ولی ارزش داشته باشه تا ۷ هم می‌دیم