2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم پیامتو پاک کن خدا نکنه گرفتار این درد بشی

اتفاقا قشنگ درگیرش هستم اساسی  چهار ساله منم باردار نمیشم گفتم تا حالا همچین چیزی نشنیدم جنین فریز,شده متوجه شدی 

چقدر تند,بر خورد میکنید من فقط,این مو ضوع برام تازگی داشت

اتفاقا قشنگ درگیرش هستم اساسی  چهار ساله منم باردار نمیشم گفتم تا حالا همچین چیزی نشنیدم جنین ف ...

پس بهتره نمیدونی سرچ کنی

نه اینکه بگی انگار آدم بچه اش رو بده به کسی دیگه

چون هم کسی که اهدا میکنه هم کسی که دریافت میکنه به اندازه کافی درد و ... داره با حرف نباید زخم زد

من چند ستل قبل داشتم.وقتی  بچه دار  شدم و چند سال بعدش مشکل رحم پیدا کردم و مطمین شدم دیگه نه بچه میخام و نه میتونم تو رحمم نگهش دارم...اهدا کردم....بدون پول...به کسی که نمیشناسمش ولی میدونم ادم مطمینیه.دندانپزشک هستن زن و شوهری.و از ایران رفتن المان 

کاربری چهارممه.به لطف بعضیا.از سال ۸۷ عضوم

عزیزم فقط من دارم ولی فک کنم کسی که انتقال داده مثبت شده میتونه اهدا کنه اونم با پول میدن

هیچ تعهدی نمیتونه آدمها رو کنار هم نگهداره مگر این که دلشون به بودن باشه 
پس بهتره نمیدونی سرچ کنی نه اینکه بگی انگار آدم بچه اش رو بده به کسی دیگه چون هم کسی که اهدا میکنه ...

بهتره قضاوتم نکنید منم خودم زخم خوردش هستم گفتم برام تازگی داشت 

واقعا چرا بعضی وقتا نمیخاهیم حرف طرف مقابلو بفهممیم