2777
2789
عنوان

درد تخمدان دارم

76 بازدید | 11 پست

بچه ها سلام ، من دیروز و پری روز hcg زدم امروز خیلی تخمدانام درد میکنه صبح ک باشگاه بودم نتونستم خوب ورزش کنم الانم به زور نماز خوندم چرا انقدر درد دارم بنظرتون طبیعیه؟ 

یا ی مشکلی هست؟

منم اینطور بودم دازی تخمک رها میکنی حتما تا امشب نزدیکی داشته باش انشالله که جواب بگیری

مادر شدن حس خوبیه وقتی بچتون بهتون میگه مامان چه حسی دارید مامانا؟؟مادربودن یعنی چی؟؟میشه برام بگید؟میشه بگید وقتی یکیو بغل میکنید که از گوشت و خون و وجود خودتونه چه حالی بهتون دست میده؟؟ اخه میدونید من این احساس رو هیچوقت نمیتونم داشته باشم اخه بچه دار نمیشم میخوام شمایی که دارید برام بگید چجوریه تا بلکه بتونم حسش کنم...خوشبحال شما که مادر هستید خوشبحال همه ی مامانا...
منم اینطور بودم دازی تخمک رها میکنی حتما تا امشب نزدیکی داشته باش انشالله که جواب بگیری

سلام نیلوفر جون بنظرت مشکلی نیست ؟ آخه خیلی تیر میکشه ؟؟!!

شما فولیکول چند داشتی؟ همون ماه باردار شدی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام نیلوفر جون بنظرت مشکلی نیست ؟ آخه خیلی تیر میکشه ؟؟!! شما فولیکول چند داشتی؟ همون ماه باردار ش ...

سلام عزیزم اصلا مشکلی نیست ولی من باردار نشدم چون همسرم مشکل داره اگه همسر شما مشکل نداشته باشه تا سه ماه اینده حتما بارداری

مادر شدن حس خوبیه وقتی بچتون بهتون میگه مامان چه حسی دارید مامانا؟؟مادربودن یعنی چی؟؟میشه برام بگید؟میشه بگید وقتی یکیو بغل میکنید که از گوشت و خون و وجود خودتونه چه حالی بهتون دست میده؟؟ اخه میدونید من این احساس رو هیچوقت نمیتونم داشته باشم اخه بچه دار نمیشم میخوام شمایی که دارید برام بگید چجوریه تا بلکه بتونم حسش کنم...خوشبحال شما که مادر هستید خوشبحال همه ی مامانا...
سلام عزیزم اصلا مشکلی نیست ولی من باردار نشدم چون همسرم مشکل داره اگه همسر شما مشکل نداشته باشه تا س ...

نه عشقم منم همسرم کم تحرکی اسپرم داره دارو مصرف میکنه

نه عشقم منم همسرم کم تحرکی اسپرم داره دارو مصرف میکنه

باردار میشی گلم بهت قول میدم چون همسر من دنبال درمانش نمیره خیلی تنبله،همسرت چه دارویی مصرف میکنه؟

باردار میشی گلم بهت قول میدم چون همسر من دنبال درمانش نمیره خیلی تنبله،همسرت چه دارویی مصرف میکنه؟

خدا از دهنت بشنوه عشقم ان شالله ک شما هم باردار بشی.

پنتوکسی فیلین ، ویتامینE ، اسید فولیک ، ال کارنتین .

در کنارشم سیر و گردو و کشمش و عسل و...

خدا از دهنت بشنوه عشقم ان شالله ک شما هم باردار بشی. پنتوکسی فیلین ، ویتامینE ، اسید فولیک ، ال کار ...

اوووووه میشی عزیز دلم تقویتی زیاد مصرف میکنه

اوووووه میشی عزیز دلم تقویتی زیاد مصرف میکنه

آخه ۳،۴ ماهه داره میخوره ولی ماههای قبلم نگرفت با اینکه فولیکول خوب داشتم  

چرا همسرت دارو نمیخوره؟ بچه نمیخواد؟ خودت اوضات چطوریه؟ خوبه؟

آخه ۳،۴ ماهه داره میخوره ولی ماههای قبلم نگرفت با اینکه فولیکول خوب داشتم     چرا همسرت د ...

تنبله دنبال درمان نمیره خودم قبلا تنبلی داشتم ولی الان بهتر شدم اگه اون سالم بود حتما باردار میشدم 😔

از عطاری بگیر یا خودت درست کن من خیلیارو دیدم اینطوری نتیجه گرفتن، حتی میتونی دفترچه همسرتو ببری دکتر زنان براش دارو بنویسه احتیاجی هم نیست ک خودش باشه