2777
2789
عنوان

به خودم افتخار میکنم.😃

| مشاهده متن کامل بحث + 1794 بازدید | 47 پست

استترتر من اون دیوار پشتم مثه شماست..دقیقا پشت صفحه گازم چربی گرفته هر کار میکنم پاک نمیشه..چجور پلکش میکنی؟؟

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
اگه اشتباه نگفته باشم فک کنم اینا اسمشون سنگ انتیکه البته نمیدونم درسته یا ن

اره درسته عزیزم

خدای خووووبم پیش پیش مرسی واسه هدیه های قشنگت . من به حضورت توی زندگیم  ایمان دارم 😍⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بعضیاتون واقعا خنده دارین ها، بخاطر اینکه بلدی لوبیا پلو درست کنی به خودت افتخار میکنی، من انواع و اقسام غذاها رو درست میکنم با بهترین دست پخت ولی بخاطرش افتخار نمیکنم، ولی گذشته ازین حرفا لوبیا پلو خیلی خوبه نوش جونت

طرز تهیه لطفا🙈🙈

پیاز رو سرخ کردم گوشت چرخ کرده رو اضافه کردم مثل مایه ماکارانی درست کردم.

بعد لوبیاها رو سرخ کردم وقتی آماده شد اضافه کردم به گوشت.قاطیش کردم.

بعد برنج رو پختم.وقتی خواستم دم بندازم یه لایه برنج ریختم به لایه از اون لوبیا و گوشته‌.😂

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده
پیاز رو سرخ کردم گوشت چرخ کرده رو اضافه کردم مثل مایه ماکارانی درست کردم. بعد لوبیاها رو سرخ کردم و ...

به به😋😋 لوبیا رو قبلش لازم نیس بپزم؟ فقط سرخ کنم؟

سعی کنیم یکم مهربون تر و مثبت تر نظر بدیم..ممکنه ی جمله ما، زندگی کسی و برگردونه یا نابود کنه!!!
بعضیاتون واقعا خنده دارین ها، بخاطر اینکه بلدی لوبیا پلو درست کنی به خودت افتخار میکنی، من انواع و ا ...

خب شما بلدین براتون عادی شده عزیزم.

من تا حالا درست نکرده بودم انتظار نداشتم اینطوری خوشمزه شه.خوشحال شدم.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده
به به😋😋 لوبیا رو قبلش لازم نیس بپزم؟ فقط سرخ کنم؟

من سرخ کردم فقط.

نمیدونم شاید بعضی ها هم بپزن.

من سرخ کردم فقط. نمیدونم شاید بعضی ها هم بپزن.

یادم نبود توام تازه واردی فکر کردم تجربت بالاس خواهر😂😂😂

سعی کنیم یکم مهربون تر و مثبت تر نظر بدیم..ممکنه ی جمله ما، زندگی کسی و برگردونه یا نابود کنه!!!
استترتر من اون دیوار پشتم مثه شماست..دقیقا پشت صفحه گازم چربی گرفته هر کار میکنم پاک نمیشه..چجور پلک ...

عزیزم من اصلا پاکش نمیکنم.🙈

مامانم زحمتش رو میکشه.

الآن هم اگه نمیرفت سفر من غذا نمیپختم.

چنین دختر بدیم من.

اگه اشتباه نگفته باشم فک کنم اینا اسمشون سنگ انتیکه البته نمیدونم درسته یا ن

مرسی که گفتی عزیزم.منم نمیدونستم.😘

منم‌بهت‌افتخارمیکنم🥰 به دیس‌بفرست‌اینور🤤😁

😘😘😘🍛🍛🍛🍛🍛

چند سالته چون اشپزی بالاخره به سنم ربط داره

۲۳

ولی خب مجردم و همیشه درگیر درس و کار بودم.

الآن هم غذام رو زود آماده کردم چون ۳ باید برم سرکار‌

عزیزم من اصلا پاکش نمیکنم.🙈 مامانم زحمتش رو میکشه. الآن هم اگه نمیرفت سفر من غذا نمیپختم. چنین د ...

نمیدونی با چی تمیز میکنه؟؟