2777
2789
عنوان

نی نی سفالیک

1089 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها

کیا نی نیشون تو هفته ۲۸ سفالیک بوده؟؟؟

خیلیییی میترسم بعدم اینکه اصلا نمیخوام طبیعی زایمان کنم

خدایا ممنونم که معجزتو بهم نشون دادی.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پسر اولم از اول سفالیک بود تا اخر 

این یکی تا ۱۷ هفته سفالیک بود‌

۲۰ هفته نوشته عرضی نمی دونم دیگه فقط دعا می کنم بریچ نشه

خوشبختی یعنی دوتا پسر کوچولو‌ تو خونت داشته باشی ❤️

مگه ۲۸ باید بری سونو؟؟؟۳۴ ایناباید رفت که؟؟؟دائم نی نی میچرخه دیگ....سزارینو طبیعی اخه چ فرقی داره؟نمیدونم سزارین چراااا انقد طرفداااار داره اخهههه؟فک کردین سزارین درد ندارین؟؟

من پسر اولم از اول سفالیک بود تا اخر  این یکی تا ۱۷ هفته سفالیک بود‌ ۲۰ هفته نوشته عرضی نمی د ...

عرضی باشه سفالیک میشه به احتمال خیییلی قوی

خداجون مواظب نی نی من باش سپردمش  به خودت 😘چقد من ممنونتم بخاطر رحمت بی کرانت😍😍😍😍😍😍😘😘😘
من ۳۲ هفتم دیروز بهداشت بودم گفت دیگه بچه نمیچرخه😒😒😒 منم تنها امیدم چرخشش بود ک طبیعی نشم😔

اره میگن چون بچه سنگین شده سخته سرش بچرخه 

مگه ۲۸ باید بری سونو؟؟؟۳۴ ایناباید رفت که؟؟؟دائم نی نی میچرخه دیگ....سزارینو طبیعی اخه چ فرقی داره؟ن ...

ترس خیلی داره اخه چیزی که تجربش نکردی و همه تا میبینن بارداری از خاطرات دردای وحشتناکشون میگن !!

دختر نازم من و بابایی بی صبرانه منتظر اومدنت هستیم ! فرشته کوچولوم ۲ آذر ۹۸ زمینی شد !!خدایا شکرت!!
مگه ۲۸ باید بری سونو؟؟؟۳۴ ایناباید رفت که؟؟؟دائم نی نی میچرخه دیگ....سزارینو طبیعی اخه چ فرقی داره؟ن ...

اره بخاطر وزن جنین

واسه من ک خیلی فرق داره 

من طبیعی زایمان کردم اینقد درد کشیدم که دیگه اصلاااااا نمیخوام به اون روزا فک کنم.حالا بدن یکی واسه طبیعی خوبه یکی نه

دکترم دستش واسه سزارین عالیه اکثر اشناهام پیشش زایمان کردن گفتن هیچ دردی نداشتن

ترس خیلی داره اخه چیزی که تجربش نکردی و همه تا میبینن بارداری از خاطرات دردای وحشتناکشون میگن !!

عزیزم به هرحال دردو میکشی...زمان زایمان طبیعی درد میکشی به عشق به دنیااومدن نی نی و بغل کردنش دردش شیرین تر بعدشم که راحت تری و زودتر خودتو جمع وجور میکنی...ولی سزارین عوارضش بماند که بعد به دنیااومدن نی نیت تازه دردات شروع میشه بخیه ها بعد سز وحشتناک درد دارن حالی ک نی نیتو بغل کنی نداری...من خودم خیلی میترسم ولی به هرحال باید انتخاب کرد...ازهمون اول فقط طبیعیو قبول دارم..ماما خصوصی هم دارم بهش دلگرمم

عزیزم به هرحال دردو میکشی...زمان زایمان طبیعی درد میکشی به عشق به دنیااومدن نی نی و بغل کردنش دردش ش ...

من واقعا از هر دوتاش میترسم !!اصلا محیط بیمارستان میبینم افت فشار میگیرمم !!خدا خودش کمکم کنه !!انشالله که زایمان راحتی داشته باشی😙😉

دختر نازم من و بابایی بی صبرانه منتظر اومدنت هستیم ! فرشته کوچولوم ۲ آذر ۹۸ زمینی شد !!خدایا شکرت!!
من واقعا از هر دوتاش میترسم !!اصلا محیط بیمارستان میبینم افت فشار میگیرمم !!خدا خودش کمکم کنه !!انشا ...

منم همینم عزیزم ولی چاره ای نیس واقعا😄😄ان شالله شماهم همینطور.....حالا تالحظه اخر هیچی معلوم نیس شایدم سزارین شدم...باید دید قسمت چی میشه...