خانم ها سلام وقت بخیر دخترم نه ماهشه از چهار ماهگی تقریبا دهنش بو میده هر بار هم بوش تغییر میکنه هر ماه میبرمش پیش دکترش و دکتر میگه بخاطر رفلاکسشه الان که بزرگتر شده رفلاکسش بهتر شده ولی بو همچنان برقراره و بعضی وقتها خیلی شدید و بد بو هست کسی تجربه مشابه داشته ؟
وقتى به يه مگس بال هاى پروانه رو بدی نه قشنگ ميشه نه ميتونه باهاش پرواز كنه ميدونى دارم از چى حرف ميزنم؟!“اصالت”بال و پر بیخود به کسی دادن اشتباه است..
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
شاید غذا رو خوب قورت نمیده میمونه تو دهن بو میگیره
وقتى به يه مگس بال هاى پروانه رو بدی نه قشنگ ميشه نه ميتونه باهاش پرواز كنه ميدونى دارم از چى حرف ميزنم؟!“اصالت”بال و پر بیخود به کسی دادن اشتباه است..
سلامعزیزم بچهمنم چهارسالشه خیلی وقته دارش دخترمم یه سالشه اونم همینطورمخصوصازمانی که سرمامیخوره شر ...
نمیدونم دکتر دختر من میگه ۹۹ درصد مال رفلاکسشه ولی من ناراحت این موضوع هستم البته بچه های رفلاکسی دیگه رو هم دیدم این جوری بودن ولی میگم حالا که رفلاکسش بهتره چرا بو بر طرف نمیشه