2777
2789
عنوان

سیاست های رفتاری با جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 31 پست

صمیمی نشو باش .من استادم تو این زمینه .برات مهم نباشه نه بی احترامی .هیچ وقت باهاش حرف خصوصی تو نگو هرگز ...از مادرشوهر اینا هم که ابدا خط قرمزه ....نذار زیاد با شوهرت گرم بگیره...حتما اولش خودشو شیرین میکنه جلو مادرشوهرت فقط فقط شما محل نده حتی اگه ازارت میده این رفتاراش کمتر برو وقتی هست .در اخر بستگی به جاریت داره وقت بده تا بشناسیش بعد وارد رابطه شو ......اگه هم فرشته بود بازم بازم حرف خصوصی بهش نزنننننننن👑✌👍

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد ، خواهان کسی باش که خواهان تو باشد .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهربون باش گارد نگیر خودت باش ، از ذوق و تازه عروس بودنش حسودی نکن ، تا نظر نخواستن نظر نده ، تو شادیش شریک باش ... ایشالله دختر خوبی هست و دوستهای خوبی میشید برای هم

اصلا از الان سیاست و رو نده و گارد بگیر و اینا نداشته باش درست نیست ، حس های منفی منتقل میشن زشته،  بذار حالا با هم اشنا بشین برین بیاین بشناسیش اونوقت تصمیم بگیر

بد نباش

سعی نکن بدجنس باشی اصلا خرید ها و مراسم ایشون رو با خودت مقایسه نکن  

اما سعی نکن کاسه داغ‌تر از آش هم باشی 

زیاد محبت کنی 

در حد اعتدال

ازش تقلید نکن و با شوهرش صمیمی تر از خانومش نباش

با مادر شوهرت مچ باش 

تو تمام مراسم ها و مهمونی ها 

اصلا از خودت 

خانواده ت 

خانواده شوهرت 

چیزی نگو 

چون بعدا حرف میشه 

از جاری هم چه خوب چه بد 

پیش خانواده شوهر چیزی نگو 

دقیقا توی محور صفر باش نه خوب نه بد 

اینطور سال‌های راحت زندگی میکنی

حالا اگر ایشون آدم وز ی بود 

دیگه باهاش همین صفر هم نباش 

کلا عین خودش شو  و بی محل کن

مهربون باش گارد نگیر خودت باش ، از ذوق و تازه عروس بودنش حسودی نکن ، تا نظر نخواستن نظر نده ، تو شاد ...

اخه با برادر شوهرم دوس بود تو دوستی ک داشت کلی پشت مادرشوهرم اینا حرف میزد منم زدم بلاکش کردم

خدایا تو بساز.....تو بسازی قشنگ تره. 
قربونت برم نیومده بلاکش کردی 😓😂😂

اخه میگف مادرشوهرت حرف مفت زنه جادوگره فتنس گفتم بزار بیای بعد این چرتو پرتارو بگووو

خدایا تو بساز.....تو بسازی قشنگ تره. 
اخه با برادر شوهرم دوس بود تو دوستی ک داشت کلی پشت مادرشوهرم اینا حرف میزد منم زدم بلاکش کردم

باشه بی تجربه ست ، تو بده نباش بذار اگه قراره حرفی از حرفها و گفته ها و رفتارهاش بیرون بیاد بیاد اما اسم تو نباشه یا از تو رفتار بدی یا رفتاری که کسی طعنه ای بزنه بیرون نیاد

فعلا صبور باش با فکر و اخلاق جلو برو ، ببین روزگار چطوری پیش میاد همه چیز روشن میشه . در اخر مطمئنا از اونی که خانم تر بوده بااخلاق تر بوده متین تر بوده و پلهای پشت سرش رو نشکسته یاد میشه ، خلاصه که رفتاری نداشته باش که حرفی دربیاد و بگن فلانی مثلا فلان جور بود تو مراسم و ...

اگه پشت خانواده همسر حرف زده خودش میدونه و اونا ، طرفدار نباش مگه اینکه روبرو چیزی بگه و تو از حق دفاع کنی که اون وظیفه ی هر ادمی هست

صبر داشته باش عادی و مهربون 

اوخ یا خدا  ...پس فرصت نمیخوای برای شناختش این فرشته نیست از شیاطین بزرگواره ....نظر من عزیزم دووووری هست و به شوهرت نزدیک نشه خلاص .رعایت کن موفق میشی انشالله .

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد ، خواهان کسی باش که خواهان تو باشد .

والا من دوتا جاری دارم باهاشون رابطم عالیه اونام خیلی خوبن کلا با خانواده شوهرم خیلی با هم خوبیم کمک حال همیم یه وقتایی من بچهاشونو میگیرم یه وقتایی اونا مال منو نگه میدارن در کل باهم راحت وخودمونیم 

خدایا نظری شاید بشود فرجی