2777
2789
عنوان

من همیشه سردمه😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2555 بازدید | 32 پست

طبعت سرده.

خیار میخوری واکنشت چیه؟کلا سردیجات منظورمه

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثل مامان من،،، تو اوج گرما و تابستونم سردشه،،، اما هم تیروئیدش کم کاره، هم فشار خونش بالاست

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
منم همیشه گرممه آتیش از هیکلم در میاد یبار زمستون صورتمو با آب سردد شستم رفتم تو حیاط قشنگ آبا بخار ...

وای مثل من 😖

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤
یعنی ربط داره.من فشارم‌‌همیشه دهه یا ۹.حالم‌بد میشه میاد ۸‌.۷  ک اب میوه لازمم تا پاشم

آره عزیزم‌ ربط داره دکتر برو اگه فشار خون باشه قرص بهت میده 

‏بد شو چشماتو ببند خوب شو چشماتو باز کن ببین کی کنارته دستاشو ببوس
اتفاقا همیشه فشارم پایین عمولا ۱۰الی۱۱ روی هفت چه کنم فشارم بیاد بالا الان سالهاست همینه

دکتر باید بری قرص بهت میده خوب میشی تنظیم میشه

طبعت سرده. خیار میخوری واکنشت چیه؟کلا سردیجات منظورمه

والا لرز میکنم 

مخصوصا با شیر کاکائو

ولی تا گرمیجات میخورم بدنم کهیر میزنه دکتر رفتم گفت بدنت گرمه نباید گرمیجات بخوری

آره عزیزم‌ ربط داره دکتر برو اگه فشار خون باشه قرص بهت میده 

ازمایش دادم همچیم خوب بود .یکم قرص ویتامین ب ۶داد ک‌تموم‌ شدن.هورمونای بدنم بهم ریخته ازمایش دادم ی ماه پیش ب نظرت تاثیر داره

ازمایش دادم همچیم خوب بود .یکم قرص ویتامین ب ۶داد ک‌تموم‌ شدن.هورمونای بدنم بهم ریخته ازمایش دادم ی ...

آره هورمونا خیلی بدن 

من ۱ بار پرلاکتینم خیلی بالا بود دکتر گفت ۱ هفته دیگه نمیومدی از خواب بیدار نمیشدی 

اصلا هورمونو نباید به حال خودش ولکرد خطرناکه