samindar مدیر عضویت: 1396/12/07 تعداد پست: 1442 عنوان بچه داری | مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 21 پست شما ها بعد بچه داری رابطه تون با همسرتون مثل قبل شده؟؟ اگه آره بعد چه مدت؟؟ من پسرم ۶ماهشه یادم نمیاد آخرین باری که همسرم بغلم کرده یا بوسیده کی بود؟خیلی دلم گرفته از این که این همه از هم دور شدیم فقط شدیم پدر و مادر وقتی برای باهم بودن نداریم... 1398/06/11 | 01:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
minaa_banoo عضویت: 1398/06/01 تعداد پست: 89 برای ما که کلا حذف شده اون کار کنه من بچه بزرگ کنم عشق ما زبون زد فامیل بود ولی الان انگار هیچی از ... فک کنم مشکل از خودمون دیگه جذابیت قبل نداریم دیگه مث قبل به خودمون نرسیم الویت اولمونم بچمونو کمتر به شوهرامون اهمیت میدیم
samindar مدیر استارتر عضویت: 1396/12/07 تعداد پست: 1442 فک کنم مشکل از خودمون دیگه جذابیت قبل نداریم دیگه مث قبل به خودمون نرسیم الویت اولمونم بچمونو کمتر ب ... درست... ولی نمیتونیم که اهمیت ندیم... باید اهمیت بدیم چون اونا نیازمند ما هستن...
پریسسا عضویت: 1397/09/23 تعداد پست: 3875 بچه ادم رو افسرده می کنه انرژی و روحیه رو ازم می گیره خیلی سخته تا سره کوچه هم نمیشه رفت اما باید جلو شوهرت به خودت برسی تا به چشم بیای
minaa_banoo عضویت: 1398/06/01 تعداد پست: 89 [QUOTE=103260095]درست... ولی نمیتونیم که اهمیت ندیم... باید اهمیت بدیم چون اونا نیازمند ما هستن...[/QUمیتونی غیر مستقیم از شوهرت بخوای که بهت توجه کنه
پریسسا عضویت: 1397/09/23 تعداد پست: 3875 شرمنده اینو میپرسم شماهم تو رابطه درد دارین اوایلش درد می کنه من احساس می کردم جای بخیم رو البته گاهی هم این حس رو دارم ولی تو رابطه نشون نمی دم سعی کنین تو اینستاگرام روزی چند تا عکسه جذاب ببینین گرم بمونین
minaa_banoo عضویت: 1398/06/01 تعداد پست: 89 اوایلش درد می کنه من احساس می کردم جای بخیم رو البته گاهی هم این حس رو دارم ولی تو رابطه نشون نمی دم ... اونقد از ترس پاهامو جمع میکنم که شوهرم کلافه میشه بعضی وقتا یادم میره شوهرمه وقتی بهم دس میزنه خجالت میکشم 😂