یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اصلا آرد و چیزای دیگه اضافه نکنیا فقط گوشت و پیاز چرخ کرده و زعفران رمز نریختنشم اینه که یک سوم اندازه گوشتت چربی اضافه کنی و اینکه خوب ورزش بدی هر چی بیشتر ورز بدی چسبندگی موادت بیشتر میشه و احتمال ریختنش کمتر میشه استراحت دادن به مواد هم خیلی مهمه
پسر یعنی یه خونه پر از توپ و اسلحه و ماشین ؛ پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس؛پسر یعنی یه کمد پر از کفش و کلاه و لباس اسپرت؛پسر یعنی کراوات و پاپیون و کت مردونه کوچیک؛ پسر یعنی بوی مردانه داشتن درحین کودکی؛ پسر یعنی یه کپی شده سایز کوچیک از عشقت؛پسر یعنی شجاعت ؛ پسر یعنی رفیق و امید آینده پدر ؛پسر یعنی غرور و تکیه گاه مادر ؛ پسر یعنی ولیعهد خونه، من و بابایی عاااااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من
شهرستان ما زناش حرفه ای ان به کباب کوبیده درست کردن، اول گوشتش خیلی مهمه با هر گوشتی نمیشه کوبیده درست کرد اندازه چربیش مهمه که چقد باشه البته گوشت هم حتما باید دو چرخه باشه.
اگه چربیش کم باشه میریزه و اینکه یکم مغز نون باگت و یخورده جوش شیرین بزن.حسابی ورز بده و نیم ساعت بزار تو فریزر بمونه بعد به سیخ بزن. دستت هم حتما خیس کن
آب پیاز و بگیر
بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿