2777
2789
عنوان

راه حل(خواهر شوهر)

384 بازدید | 20 پست

سلام دوستان من هفت ساله که ازدواج کردم خداروشکر مشکلی با شوهرم ندارم اما مشکل من خواهر شوهرمه که قبل از اینکه من باشوهرم ازدواج کنم شوهرش فوت شده بودن بعد سه سال پیش ازدواج کردن ولی یه سال طول نکشید طلاق گرفتن خلاصه الان خونه پدر شوهرمه وکارش دخالت در کوچکترین و بزرگترین مسائل ماست من طی این چندسال حرفهایه زیادی شنیدم که پشت سرم زده شده ولی خصلت گندی که دارم اصلا برو نمیوردم و زود فراموش میکردم تااینکه دیروز خونه جاریم بودم ودختر جاریم گفت که عمم به موهات عیب کرده من موهام فره ولی خواهر شوهرم به حالت کنایه کلمه خیلی زشتی در مورد موهام گفته که دختر جاریم گفت من از خنده پوکیدم خلاصه من خیلی از دیروز ناراحتم وشوهرم میگه تقصیر خودته که همش سکوت میکنی من نمیذاشتم شوهرم بره بهشون بگه که فتنه نشه ونفهمن کی بهم میرسونه حالا گفتم امشب بره به خواهرش بگه که چرا این کلمه رو گفته ولی نگه کی بهم رسونده بنظرتون کارمون درسته یا نه ?برای دختر جاریم بد میشه حتی اگه نگیم اون گفته???من دلم خیلی ازشون پره حتی تو کوتاهیه موهایه پسرم هم دخالت میکنه تا چیزهایه بزرگ تقسیم ارث و این چیزا  بی نهایت حسوووووده 

اللهم صلی علی محمد و آل محمد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچی چیزی نگی بیشتر سوار ادم میشن

منم همینطوری بودم

ولی الان نه

خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞                                                   عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر)  عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر) 🙊عجیجم(عزیزم)  پِری  آقایی(شوهر)  آز(آزمایش)  سز(سزارین)  اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨                              

خب اشتباه ازخودته چرا نمیذاری شوهرت بره بهشون بگه

هرگز اشتباه نکن ...اگراشتباه کردی تکرار نکن...اگر تکرارکردی اعتراف نکن...اگراعتراف کردی التماس نکن...اگر التماس کردی دیگر زندگی نکن...

برات مهم نباشه چی میگه اصلا اون بگه سیم ظرفشویی خودش بدبخته نمی تونه خوشبختی تورو ببینه بخوای پیغام برسونی خودتو کوچیک کردی

همه ی انسان ها باهم برابرند،اما بعضی ها برابرترند

برات مهم نباشه چی میگه اصلا اون بگه سیم ظرفشویی خودش بدبخته نمی تونه خوشبختی تورو ببینه بخوای پیغام ...

اخه خیلی زشته کارش من خیلی احترام میذارم بهشون فک کن خداشاهده حتی شوهرش بعد طلاق اومده دم در خونه اقام به مادرم گفته دخترت دلش پاکه ولی زنم دوسش نداره همیشه حرف درمیاره ولی من فراموش کردم و هیچی نگفتم تا الان این رازو نگه داشتم که شوهر سابقش اومده خونمون

خودت و همسرت نباید اجازه بدین یه بار که بروش بیاری متوجه اشتباهش میشه بطور واضح بگو من دوست دارم خودم برای زندگیم تصمیم بگیرم خوشم از دخالت نمیاد. هرچی هیچی نگی بدتره طرف فک میکنه کارش درسته

به شوهرت بگو پیش خواهرش برات بخونه فرفری موی غزل سازی منی بانو جان

هههههه شوهرم خودش موهامو برام کوته میکنه رنگ میزنه هیچ وقت درمورد موهام عیب نکرده بااینکه همیشه پریشونن هههههه

همون دیگ از اولش هیچی نگفتی دم دراورده؛ی سری قشنگ بشوری پهنش کنی حالیش میشه پشت سرتم چیزی نگه😡

گــــــرگ باش!                                             هیچی دیگ همین😐                                    منم ی جایی خوندم گفتم شاید خوبه گرگ باشی، ب من چ اصن مرغ باش...تخم بزار والا😐😂