2777
2789
اخرین پری ۹ تیر اما اولین رابطم ۲۱ تیر ب بعد چند بار رابطه داشتیم که نمیدونم کدومش شد 

مهم آخرین پری هست 

الان حدود ۱۰ هفته یاید باشی 

ی سونوی خوب برو ک مطمئن باشه 

من خودم لکه بینی دارم خون میاد 

البته من فیبروم داره با بچه هی بزرگتر میشه فشار میاره خون میاد 

خداوند دختر ها را آفرید تا گل ها بی نام نمانند 😍🌹مریم من دختر نازم🌹😍خدایا شکرت 😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از هفته چهارم تا سه ماهگی لک بینی داشتم زیاد بود

استراحت مطلق .رابطه ممنوع .از پله بالا و پایین نکردم

شیاف و هپارین وآمپول پروژسترون استفاده کردم هرروز

هفته ی پنجم یه جا رفتم گفتم بچت عقب مونده و معلوم نیست و سقط میشه

هفته ی هشتم رفتم یه دکتر دیگه سونوی واژینال کرد گفت  همه چیز خوبه داروهاتو قطع کن

الان جیگرم پیشم نشسته الحمدلله

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
اره عزیزم من بعدقطع دوباره چندروزبعدرگه های خون میدیدم دکتربرام امپول پروژسترون نوشت واستراحت مطلق ک ...

من شیاف پروژسترون نوشته بود باید فکر کنم دوباره استفاده کنم

من از هفته چهارم تا سه ماهگی لک بینی داشتم زیاد بود استراحت مطلق .رابطه ممنوع .از پله بالا و پایین ...

برامنم دعا کن بچم سالم بدنیا بیاد ناخواسته باردار شدم اما قبلا دوتا سقط داشتم الان اصلا نمبخام سقط شه خیلی اذیت میشم /شیاف رو واژینال استفاده کردی یا مقعدی من بهم گفتن هردو میشه

برامنم دعا کن بچم سالم بدنیا بیاد ناخواسته باردار شدم اما قبلا دوتا سقط داشتم الان اصلا نمبخام سقط ش ...

چندهفته مقعدی اما بعدش واژینال زدم که تاثیرش ییشتر بود نترس

یه روزی منم با یه کاربری دیگه اینجا تایپیک زدم و همین سوالو پرسیدم یکی بهم یه حرفی زد هیچ وقت یادم نمیره

گفت اونی که داده خودشم نگه میداره

حالا منم بهت میگم اونی که داده خودشم نگه میداره توکل به خدا

هرروز صدقه بنداز براش آیت الکرسی بخون

من روزی صدتاصلوات به نیت سلامتیش هدیه میکردم به حضرت ام البنین

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم