میگه بارداری خطرناکه ولی حس میکنم پولش به من و پسرم نمیرسه
منملاشم ناراحت میشم ولی جلوش رو نگیر خودتو از جلو چشم ننداز بعد اینکه از سفر برگشت حسااااابی از خجالت جیبش دربیا و خرج کم هیچ هم دلت براش نسوزه البته شاید مادرش دستش تنگ دلش براش سوخته
هرکس زندگیش یجوره و هرکسی جایگاه خودشو داره من با همسرم اینجوریم هرکدوم تفریح با دوست و خانواده رو د ...
بله زندگی هر کس متفاوته ولی من با همسر و بچه هام بودن رو بیشتر دوست دارم ،گاهی میگه یه مشهد دو نفره بریم میگم دلم نمیاد بدون بچه ها ،لذتی هم نمی برم
خانم خوشگل ها دعا کنید دو قلو های من شفا بگیرن منم دعا میکنم خدا به ههمه که در انتظار کوچولو ان یه ناز خوشگل شو بده به همه مجرد ها هم یه همدم خوبه شو بده
آخه الان هوایی نفری ۳ونیم میشه.خودمون ۳ نفریم با مادرش میشم ۴ نفر خیلی زیاد میشه پولش.فکرمیکنم به خا ...
خب چرا توباید از خودت وبچت بزنی تا اون پاشه بره کربلا؟
اخه این زیارت قبوله واقعا
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
مادرم جزءخانوادس مادرم زحمت آدمومیکشه درازاش محبت میخوادجوری که زن زحمت میکشه بایدمحبت ببینه یه مادر ...
اتفاقا اگر مادر هست باید دست بشوره
چون پسرش رو خودش تربیت کرده
میتونه همزمان به دوتا زن محبت کنه؟
اگر آره کلا اختلافی پیش نمیاد عزیزم
مثله همین ناعدالتی که همسر استارتر در حقش میکنه
بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
اونایی که میگین اشکال نداره واقعا دلتون خیلی بزرگه من که اصلا قابل هضم نیس برام.شوهرم تو مجردی هم بامادرش رفته.مادرشم خودش شوهر داره.اصلا هرچی فکر میکنم نمیتونم راضی باشم
بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی