2777
2789
عنوان

به نظرتون من باردارم؟

239 بازدید | 21 پست

سلام دوستان من یه هفتست که اقدام کردم و دیروز لکه ی صورتی رنگ دیدم و چند روزم هست که ترشحات سفید غلیظ میبینم...و سرگیجه و گاها تهوع دارم البته ۱۱ روز پیش هم اقدام کردم

امکانش هست علایم انقد زود خودشونو نشون بدن؟الان اگه بیبی چک بزارم نشون میده چیزی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم باید از موعدت بگذره تا بفهمی.از الان دنبال علایم نباش.چون استرس میگیری و استرس سمه برای بارداری.

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

میگن بچه واسع لانه گزینی لکه بینی داری شاید واسه اونه ک لکه صورتی داشتی بازم دقیق نمیدونم 

خدایااواسه ارامش زندگیم هرکاری میکنم عاشقدخترم۶ماههحسینمراد دلمو بده دستم به دستایی توه عزیزتر از جان 😍       مرا ببر انجا ک تا ابدباشی ک من بدون #تو ناتمام میمانم !!😍❤
عزیزم باید از موعدت بگذره تا بفهمی.از الان دنبال علایم نباش.چون استرس میگیری و استرس سمه برای باردار ...

اره اتفاقا میدونم که استرس بده ولی همش هیجان دارم نمیدونم چیکار کنم

سلام  فاطمه خانوم عزیز دوره هات چند روزس روز چند سیکلت اقدام کردی لکه صورتی رو چندم سیکلت دیدی ...

سلام خوبین؟ من سیکلم ۲۸ روزه ست،البته پریودم نامنظمه 

توی برنامه ی تعیین روز تخمک گذاری اطلاعاتو وارد کردم تاریخ تخمک گذاری رو بهم داد ۴ شهریور که هم روز قبلش اقدام داشتم هم اون روز هم روز بعدش

اره اتفاقا میدونم که استرس بده ولی همش هیجان دارم نمیدونم چیکار کنم

ورزش کن.کتاب بخون.فیلم ببین..راهی پیدا کن خودتو اروم کنی.یه شب در میون بعد از پاکی نزدیکی داشته باش بعدش دیگه ول کن.دنبال علایم و تاریخ و اینا نباش

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،