2777
2789

سلام به همگي

بچه ها امروز روز اول محرمه اول اينكه صدقه يادتون نره و دوم اينكه من تصميم گرفتم باهم چله بگيريم تا اربعين،

خيليا از زيارت عاشورا جواب گرفتن☺️

اگه هم بتونيم يه سري كارها رو ترك كنيم كه چه بهتر مثلا غيبت نكنيم يا نمازمونو بخونم اين فكركنم حالمونو هم خيلي خيلي بهتر كنه😍

همديگه رو دعا كنيم❤️

#معجزه توراهه من مطمئنم❤️                                             گروه نارنجی🧡وزن اولم 75😰 وزن هدفم60🥰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من میخونم ب نیت بچه دارشدنم انشالا

بسيار هم عالي اگه دوستي داريد  تگ كنيد تا چهل نفر بشيم☺️

#معجزه توراهه من مطمئنم❤️                                             گروه نارنجی🧡وزن اولم 75😰 وزن هدفم60🥰
من میخوام  اما موقع پری چه کنم؟

عزيزم ما چله حق شناس نميگيريم كه من شرايط خاصي نذاشتم گفتم فقط هرشب زيارت عاشورا بخونيد اگه هم تونستيد نمازمونم كنارش شروع كنيم😊

منم میخوام بخونم اما شرایطش سخته 

عزيزم هيچ اجباري تو اون دوتا چيزي كه گفتم نيست زيارت عاشورا شرطه فقط😊

منم میخوام بخونم اما شرایطش سخته 

هر روز زيارت عاشورا بخون سخت نيست

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
چطوری باید خوند؟شرایط خاصی داره؟

نه عزيزم هرشب يه زيارت عاشورا☺️

بچه ها شما چطور 40 روز رو کامل میخونید پس تکلیف پریودی چی میشه؟؟؟

عزيزم زيارت عاشورا رو ميشه خوند با وضو مگه روزه ست كه نتونيم بگيريم؟؟