یه چند وقتیه باهمسرم در اینباره حرف میزنیم اونم خیل موافقه اما موندم از کجا شروع کنم . یلحظه یاد نی نی سایتافتادم که بیام اینجا تا هم ایده بگیرم هم اگه کسای دیگه بودن که به این کار علاقمند بودن با هم شروع به کار کنیم.هر کی موافقه بسم الله
هنرمندم خیلی مهربونم و عاطفی دوست داشتم سرنوشتم جور دیگه ای رقم میخورد با یه نفری که لیاقتمو داشت ازدواج میکردم.تا آخر عمرم فقط باید تو حسرت، زندگی کنم و بمیرم.خیلی سخته که فقط یکبار حق انتخاب داشته باشی خیلی
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
هنرمندم خیلی مهربونم و عاطفی دوست داشتم سرنوشتم جور دیگه ای رقم میخورد با یه نفری که لیاقتمو داشت ازدواج میکردم.تا آخر عمرم فقط باید تو حسرت، زندگی کنم و بمیرم.خیلی سخته که فقط یکبار حق انتخاب داشته باشی خیلی
این رو میزیا هستن مثه تور روشون کلا منجوق میدوزن اینام خوبن
خب خوبه همینطوری ایده بدین.من خودم نقاشی بلدم و با رزین میخوام تلفیق کنم.کارای هنری زیادی بلدم. نقش برجسته و گلسازی و خمیر چینی و مجسمه های فانتزی اما یه نفره واقعا سختمه زیاد بتونم درست کنم و وقتشو ندارم و یکی دیگه اینکه مشکل فروش دارم