2777
2789
عنوان

لیزر موهای زائد

337 بازدید | 46 پست

واسه لیزر موهای زائد چند جلسه باید برم ؟؟لیزر موهای زائد بیکینی خیلی درد داره ؟؟از تجربیاتتون بگین 

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت بخر لیزر کن .از ۱ تومن هست به بالا 

من لیزر فول بادی میرم. بستگی ب دستگاهش داره من قبل دایود میرفتم خیلییی درد داشت اصن غیر قابل تحمل٫ ولی الان دستگاهش الکساندره و دردشم خیلییی کم و قابل تحمله و باد خنک کننده داره. در کل ۸ جلسه طول میکشه موهای زائر از بین برن

من لیزر فول بادی میرم. بستگی ب دستگاهش داره من قبل دایود میرفتم خیلییی درد داشت اصن غیر قابل تحمل٫ و ...

کدوم قسمت بدن میری ؟ هر جلسش چقدره ؟؟

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔

سلام    میگم من خواهرم رو بردم.  پشت لب لیزر کنه چهار جلسه رفت  بعد متوجه شدیم از گردن تا صورت پز شد از موی زاید.  الان هم چون کنکوریه نمیدونم چکار کنم براش.  دلم میسوزه.    یک روز در میون کرم موبر سینره میزنه.   خط ریش داره عین داداشم شایدم بیشتر.    چکارش کنم 

مپندار ؛ ای در خزان کشته جو      که گندم ستانی به وقت درو
سلام    میگم من خواهرم رو بردم.  پشت لب لیزر کنه چهار جلسه رفت  بعد متوجه شدیم ا ...

واااااا چرا ببرش پیش دکترش که لیزر کرده 

سلام    میگم من خواهرم رو بردم.  پشت لب لیزر کنه چهار جلسه رفت  بعد متوجه شدیم ا ...

ینی گردنشو لیزر نکرد ولی مو درآورد؟ شاید بخاطر استرس کنکور و هورمونام  کم وزیاد شده