2777
2789

سلام..من ماه قبل بارداری شیمیایی داشتم..سیکلم۲۵روزه بود..و روز۳۰ام پریود شدم..الان اینماه ۲۵روزه حساب کنم یا۳۰روزه؟؟شما ماه بعد سیکلتون مثل ماه قبل بود؟؟

میشه واسه مامان شدنم صلوات بفرستین؟؟😍😍ممنونم
برای اقدام فقط ب تخمک گزاری دقت کن ن ب شمارش روزا

من کار ب اقدام ندارم ک..الان اگه۲۵روزه حساب کنم دیروز موعدم بوده ولی بیبی چک امروز زدم منفی😭😭😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام 

عزیزم منظورت از بارداری ش۰یمیای همون پوچ هست؟؟؟بعد از سقط تایم پریودی یکم بینظم میشه و ... 

و کلا وقتی ۳۰ بودی ۲۵ شدی باید اینو در نظر بگیری که بین ۲۵ تا ۳۰ روز تایم پریودیته و بی بی چک هم بزار اخرین فرصتی که برا پریودی به خودت میدی و ... بعد چند ماه که پریود بشی و روزهای مختلف بشی میدونی که تو چه روزی بیشتر احتمال پریودی هست و ....

من دوتا سقط داشتم و دکترای مختلف بودن و رفتم همگی نظرشون اینه که سیستم بدن هر زنی فرق داره و نباید خودمون رو مقایسه کنیم و ...

و توصیه خواهرانه لطفا بی بی چک تا وقتی عقب ننداختی نزن و .... 

سلام  عزیزم منظورت از بارداری ش۰یمیای همون پوچ هست؟؟؟بعد از سقط تایم پریودی یکم بینظم میشه و . ...

بارداری شیمیایی..حاملگی پوچ نیس..تو حاملگی پوچ ساک حاملگی تشکیل میشه ولی جنین نیس..تو بارداری شیمیایی اصلا ساکم تشکیل نمیشه..مرسی از جوابت

بارداری شیمیایی..حاملگی پوچ نیس..تو حاملگی پوچ ساک حاملگی تشکیل میشه ولی جنین نیس..تو بارداری شیمیای ...

خواهش میکنم عزیزم 

چطوره پس میشه بیشتر برام‌توضیح بدی رتجبش ؟؟؟

و اینکه داردی کمک باروری مصرف کردی یا طبیعی همچین بارداری داشتی؟؟؟

خواهش میکنم عزیزم  چطوره پس میشه بیشتر برام‌توضیح بدی رتجبش ؟؟؟ و اینکه داردی کمک باروری مصرف ...

نه فقط متفورمین خوردم..ببین بارداری شیمیایی ینی لقاح صورت گرفته ولی لانه گزینی انجام نشده..ازمایش وبیبی چک مثبت میشه ولی بتا بالای۲۰۰نمیره وخود ب خود بتا پایین میاد وپریود میشی..واگه قبل پریود شدنم بری سونو ساک حاملگی دیده نمیشه

مرسی از راهنمایت عزیرم ایشالا که دیگه تجربش نکنی  برا منم دعا کن

ممنون.‌ان شاءالله همه منتظرا ب خواستشون برسن😍

عزیزم برای بارداریت ونتیجه گیریت برو دکتر مجدزاده 

مرسی از توجهت عزیزم😘😘

میخوام بعد کرونا برم ورزش ده کیلو اضافه وزنمو کم کنم واحتمالا بعدش برم افلاطونیان

دیگه هرچی قسمت باشه

مرسی از توجهت عزیزم😘😘 میخوام بعد کرونا برم ورزش ده کیلو اضافه وزنمو کم کنم واحتمالا بعدش برم افلا ...

سلام عزیزم‌من دوبارسقط بعد از تشکیل قلب داشتم الان زیر نظر افلاطونیانم شما جواب کرفتید؟