2777
2789
عنوان

کیا الان سرکارن و تو نی نی سایت؟؟؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 74 پست
خیلی عالیه واقعا آفرین منم کلی کتاب تو سیستم دارم ولی کتاب کاغذی رو دوست دارم در دسترسم نیست

منم pdf دارم اخه امسال خیلی کتاب گرون شده و گذشته از اینا راحت نیستم کتاب دستم باشه

الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏
دوست داری میتونی اینجا بگی عزیزم

33 سالمه کارم مرتبط با رشتمه ولی اصلا رشتمو دوست ندارم. دلم میخواد هنر بخونم نمیدونم برم کارشناسی کنکور بدم؟

برم ارشد رشته خودمو بخونم؟؟

6 ساله ازدواج کردم شوهره راضی به بچه نیست منم دوست دارم

رابطمم با شوهره تعریفی نداره تقریبا هر هفته یه چالش داریم و قهریم با هم

اوضاع مالیمم داغونه

تازه متوجه شدم یک شخصی که قبل از ازدواجم منو میخواست چون 5 سا از من کوچیکتر بود، بهش جواب رد دادم، بیچاره به خاطر من هنوز ازدواج نکرده و به خاطر علاقه زیادی که داشته، اوضاعش خیلی بده و عذاب وجدان دارم

انسانها برای درک و لذت بردن از زیبایی ها آفریده شدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه جالب. احتمالا همش دعا میکنید نیاد سرکار

نه. کارام عقب میفته. اومدیم که کار کنیم دیگه! بیکاری عذاب اوره

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
33 سالمه کارم مرتبط با رشتمه ولی اصلا رشتمو دوست ندارم. دلم میخواد هنر بخونم نمیدونم برم کارشناسی کن ...

به نظر من تو این سن تغییر  رشته دادن موفقیت آمیز نیست

شاه آن باشد که از خود شه بود------------نه به مخزن ها و لشکر شه شود
33 سالمه کارم مرتبط با رشتمه ولی اصلا رشتمو دوست ندارم. دلم میخواد هنر بخونم نمیدونم برم کارشناسی کن ...

حالا که ازدواج کردی اصلا به خواستگارای قبلیت فکر نکن چون کلافه تر میشی.در خصوص رشتت هم به نظرم اگر با گرفتن ارشد تو رشته خودت تو کارت پیشرفت میکنی و قصد ادامه اون کار را داری خب رشته خودت را بخون اما اگه چدان تاثیری نداره تو کارت به نظرم همون هنر بخون تا روحیت هم عوض بشه.

[QUOTE=103152499]نه. کارام عقب میفته. اومدیم که کار کنیم دیگه! بیکاری عذاب اوره[/Q

همیشه که نه  ولی بعضی وقتا بیکاری سرکار خوبه  

به نظر من تو این سن تغییر  رشته دادن موفقیت آمیز نیست

عشق دارم به نقاشی

میخوام برای یه بارم شده تو زندگیم برم دنبال عشقم

ولی میگم اگه یه سال بشینم بکوب درس بخونم دانشگاه تهران یا دانشگاه هنر قبول شم بعد کلاسامو نتونم به خاطر کار برم چی؟

حالا که ازدواج کردی اصلا به خواستگارای قبلیت فکر نکن چون کلافه تر میشی.در خصوص رشتت هم به نظرم اگر ب ...

بهش فکر نمیکنم عذاب وجدان دارم براش. فکر میکنم توی زندگی یه آدمی تاثیر منفی گذاشتم

دوستانی که بچه دارید و شاغلید بچه هاتون را کجا میزارید.اخه ما پیش خانواده هامون نیستیم خود من باید ا ...

من دخترم پیش مادرم

ولی خیلی دوست دارم بره مهد

من تو مترو کتاب زیاد میخونم. تقریبا هفته ای یدونه بستگی بهحجم کتاب داره دیروز چمشهایش رو تموم کردم

خیلی خوبه آفرین

منم قبل این کیمیا خاتون دختر رومی رو خوندم جالب بود

تقریبا هفته ای یکی دو تا کتاب میخونم 

اگه سر کار بتونم میخونم اگه نتونم خونه که میرم کارامو انجام میدم بعد مطالعه میکنم 

دلم میخواد ادامه تحصیل بدم اما متاسفانه یکم شرایط سخته

الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏
عشق دارم به نقاشی میخوام برای یه بارم شده تو زندگیم برم دنبال عشقم ولی میگم اگه یه سال بشینم بکوب ...

میتونی کلاسای آزاد بری و نقاشی یاد بگیری

[QUOTE=103152499]نه. کارام عقب میفته. اومدیم که کار کنیم دیگه! بیکاری عذاب اوره[/Q همیشه که نه &nbs ...

چون کلا حجم کارم زیاد نیست و سرعتم بالاست، وقت اضافی زیاد دارم. الانم باید منتظر بمونم تا بیاد سیستم رو روشن کنه و یه پرونره از اتاقش بردارم. 

رییسمون خودش رمز مودم رو داده بهم 

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
بهش فکر نمیکنم عذاب وجدان دارم براش. فکر میکنم توی زندگی یه آدمی تاثیر منفی گذاشتم

این چه حرفیه....

خب فکر کردی و جوابت منفی بود دیگه.این اتفاق برای همه میافته خود منم شاید کلی از خواستگارام الان ناموفق بودن حتی یه سری به زبون آوردن که اگه شما قبول میکردین و....

اما یک درصد هم فکر نمیکنم چون مگه قصد ازار داشتیم.برای یه دختر صدتا خواستگار میاد نمیشه که به همه بگه بله

هر کسی مسئول زندگی خودشه

اگه هم حس میکنی تاثیر منفی گذاشتی از مدیریت ضعیف خودش بوده