2777
2789
عنوان

کیا الان سرکارن و تو نی نی سایت؟؟؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 74 پست
خیلی خوبه آفرین منم قبل این کیمیا خاتون دختر رومی رو خوندم جالب بود تقریبا هفته ای یکی دو تا کتاب ...

من فعلا انگیزه ادامه تحصیل ندارم البته کشش هم ندارم

عضو کتابخونه هستم، کلی کتاباشونو خوندم😁

واقعا برام جالبه بعضی از کتابا دست نخورده بودن! یعنی انقدر ملت کتاب نخونی داریم؟

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دخترم پیش مادرم ولی خیلی دوست دارم بره مهد

خب میتونی لا اقل هفته ای دو روز بفرستی مهد منم خیلی دوست داشتم مادرم اینجا بود که حداقل بعضی روزا بچم پیشش میموند و الانم همش از اینکه میخوام از 6ماهگی ببرم مهد ناراحتم

من فعلا انگیزه ادامه تحصیل ندارم البته کشش هم ندارم عضو کتابخونه هستم، کلی کتاباشونو خوندم😁 واقعا ...

اینو قبول دارم که سطح مطالعه خیلی اومد پایین 

اگه همینطور ادامه بدی یه موقع به جای میرسی که تو خیلی از جمع ها راحت نیستی اینقدر طرز تفکرات با دیگران متفاوت میشه که ترجیح میدی تنها باشی تا تو جمعی که همش از زندگیای دیگران حرف میزنن

الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏
این چه حرفیه.... خب فکر کردی و جوابت منفی بود دیگه.این اتفاق برای همه میافته خود منم شاید کلی از خو ...

آخه.... در واقع 6 ماه باهاش دوست بودم....

انسانها برای درک و لذت بردن از زیبایی ها آفریده شدن
نه دوست دارم برم دانشگاه و این رشته رو علمی یاد بگیرم

اگه اینقد برات مهمه حتما انجامش بده

منم تازگیا برای خودم مداد رنگی خریدم شاید برم کلاس نقاشی

شاه آن باشد که از خود شه بود------------نه به مخزن ها و لشکر شه شود
اینو قبول دارم که سطح مطالعه خیلی اومد پایین  اگه همینطور ادامه بدی یه موقع به جای میرسی که تو ...

شما بیشتر تو چه زمینه ای مطالعه میکنی؟

شاه آن باشد که از خود شه بود------------نه به مخزن ها و لشکر شه شود
شما بیشتر تو چه زمینه ای مطالعه میکنی؟

تاریخ 

روانشناسی و رمانهای عرفانی 

بعضی وقتا هم مرتبط با رشتم

الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏
اینو قبول دارم که سطح مطالعه خیلی اومد پایین  اگه همینطور ادامه بدی یه موقع به جای میرسی که تو ...

ولی خب شاید بتونم شنونده خوبی باشم! خیلی وقتا ادما فقط دوست دارن برای یکی حرف بزنن بدون اینکه قضاوت شن، سرزنش شن یا امیدواهی بگیرن. فقط حرف میزنه که خودشو تخلیه کنه. 

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
ولی خب شاید بتونم شنونده خوبی باشم! خیلی وقتا ادما فقط دوست دارن برای یکی حرف بزنن بدون اینکه قضاوت ...

شنونده خوب بودن خیلی خوبه اما به شرطی که دنیا و اخرتتو بر باد نده 

ضمیر ناخوداگاه چیزی نیست که بشه کنترلش کرد وقتی تو یه سری از بحثا وارد میشی و به خودت میگی فقط میخوام شنونده باشم بعد از یه مدت اینقدر این ناخوداگاه تو مغزت میکوبه که تو هم مثل اون طرف مقابلت به حرف میای و  ناخواسته وارد بحثش میشی و کم کم برات عادت میشه

شنونده خوب بودن خیلی خوبه اما به شرطی که دنیا و اخرتتو بر باد نده  ضمیر ناخوداگاه چیزی نیست که ...

درسته

ولی فعلا حداقل فایده ش برام این بوده که سرم گرم کتاب میشه و کمتر صدای جیغ جیغ گوشخراش فروشنده های مترو رو میشنوم!

درسته ولی فعلا حداقل فایده ش برام این بوده که سرم گرم کتاب میشه و کمتر صدای جیغ جیغ گوشخراش فروشنده ...

عزیزم انشالله برات مفید باشن و همیشه دلتون خوش باشه