خب میتونی لا اقل هفته ای دو روز بفرستی مهد منم خیلی دوست داشتم مادرم اینجا بود که حداقل بعضی روزا بچم پیشش میموند و الانم همش از اینکه میخوام از 6ماهگی ببرم مهد ناراحتم
من فعلا انگیزه ادامه تحصیل ندارم البته کشش هم ندارم عضو کتابخونه هستم، کلی کتاباشونو خوندم😁 واقعا ...
اینو قبول دارم که سطح مطالعه خیلی اومد پایین
اگه همینطور ادامه بدی یه موقع به جای میرسی که تو خیلی از جمع ها راحت نیستی اینقدر طرز تفکرات با دیگران متفاوت میشه که ترجیح میدی تنها باشی تا تو جمعی که همش از زندگیای دیگران حرف میزنن
الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏
اینو قبول دارم که سطح مطالعه خیلی اومد پایین اگه همینطور ادامه بدی یه موقع به جای میرسی که تو ...
ولی خب شاید بتونم شنونده خوبی باشم! خیلی وقتا ادما فقط دوست دارن برای یکی حرف بزنن بدون اینکه قضاوت شن، سرزنش شن یا امیدواهی بگیرن. فقط حرف میزنه که خودشو تخلیه کنه.
اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
ولی خب شاید بتونم شنونده خوبی باشم! خیلی وقتا ادما فقط دوست دارن برای یکی حرف بزنن بدون اینکه قضاوت ...
شنونده خوب بودن خیلی خوبه اما به شرطی که دنیا و اخرتتو بر باد نده
ضمیر ناخوداگاه چیزی نیست که بشه کنترلش کرد وقتی تو یه سری از بحثا وارد میشی و به خودت میگی فقط میخوام شنونده باشم بعد از یه مدت اینقدر این ناخوداگاه تو مغزت میکوبه که تو هم مثل اون طرف مقابلت به حرف میای و ناخواسته وارد بحثش میشی و کم کم برات عادت میشه
الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏