2777
2789
عنوان

*هشت دقیقه ...*

275 بازدید | 18 پست
نگاه ها همه بر روی پرده سینما بود... اکران فیلم شروع شد، شروع فیلم سقف یک اتاق دو دقیقه بعد همچنان سقف اتاق, سه, چهار, پنج, ...,هشت دقیقه اول فیلم فقط سقف اتاق! صدای همه در آمد. اغلب حاضران سینما را ترک کردند ناگهان دوربین حرکت کرد و آمد پایین و به جانباز قطع نخاع خوابیده روی تخت رسید. زیرنویس فیلم این تنها ۸ دقیقه از زندگی این جانباز بود و ما طاقت نداشتیم ...
درسته شاخه نبات جون عموی من جانباز جنگه ترکش توی ریه و کمرش و دقیقا کنار نخاعش مونده دکترها جرات نمیکنن بهش دست بزنن میگن ممکنه قظع نخاع بشه
أللهم أغفر لي الذنوب التي تنزل البلا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یروز پدرم از یکی از دکترها پرسید که جریان اون اتاق چیه ؟؟؟ دکتر گفت خودت بیا و از نزدیک ببین وقتی دروباز کرد باورم نمیشد تا مدتها توی شوک بودم
یه جوونه حدودا 30تا 32 ساله روی تخت افتاده بود بصورت دمر روی تخت بود یعنی روی شکم خوابیده بود و لباسی هم تنش نبود فقط یه ملحفه ی ساده ی نخی و سفید روش کشیده بودن دکتر میگفت جانباز جنگیه الان 10 ساله که به همین شکل روی تخت افتاده نمیتونه تکون بخوه حتی نمیتونه طاق باز بخوابه
سلام ببخشید که به موضوع ربطی نداره میشه به وبلاگ پسرم برین و ببین و مشکل اینکه گوگل پلاس لینک نمیشه چیه؟ ممنون http://mohamadreza1391.blogfa.com/
لحظه ها را میگذراندیم تا به خوشبختی برسیم غافل ازاینکه خوشبختی درآن لحظه هائی بود که گذراندیم
اونایی که تو مملکت ما واقعاً مظلوم واقع شدن همین جانبازای قطع نخاعی، اعصاب و روان ، شیمیایی و ... اند وخیلیها که حتی خاک جبهه ها رو هم نخوردن دارن به واسطه اسم و رسمش برای خودشون رو زمین خدایی میکنن و نگاه جوونها رو نسبت به این قشر مظلوم خراب میکنن.امیدوارم خدا تو دنیا و آخرت به جانبازای عزیزمون عافیت بده.
ماه من دل به غم دادن و از یاس سخنها گفتن ، کار آنهایی نیست که خدارا دارند.