2777
2789
عنوان

اینستای یواشکی شوهر من😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2638 بازدید | 189 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم جامعه کوچکتر از جامعه‌ای که تو ذهنته خونواده هست شما جامعه کوچیکت ببخش خیلی کثیفه نگران جامعه ...

حرفت کاملا درسته. جایی که باید توش آرامش داشته باشم کثیفه😔 

اره هم از نبودش میترسم هم از مطلقه شدن تو این جامعه ی کثیف ولی باید برم چاره ای ندارم میدونم این زن ...

ببین تنها شوعر تو نیس ک تنوع طلبه و تنها تو نیستی ک طلاق میگیری شک نکن 👍

استارتر اگ اولین بارته و میترسی فعلا  فقط مدارکو ماشینو بردارو  کلیدای خونرو عوض کنو تو نرو بزار اون گورشو گم کنه   اگ بری تمومه  بخدا عادت میشه نباشی فک کردی ناراحته نه خانوم زیرشه عزیزم  شرمنده اگ رک حرف میزنم ببخشید توروخدا 

استارتر اگ اولین بارته و میترسی فعلا  فقط مدارکو ماشینو بردارو  کلیدای خونرو عوض کنو تو نر ...

من تو این شهر غریبم. میخوام برم پیش خانوادم. اینجا کسی رو ندارم حمایتم کنه همچین کاری کنم😔

خدا شاهده خیلی پیش مشاور رفتیم. به زور، نمیومد که. خیلی سعی کردم خونه رو براش گرم کنم. رابطه جنسیمون ...

از کجا فهمیدی

خواهش میکنم هرکسی امضارو دید برای سلامتی و آرامش و خونه دارشدنمون دعا کنه منم دعا میکنم واسه همتون😍😘 
چشم گلم باید همینکارو کنم این دفعه دیگه ب خانوادم همه چی رو میگم‌. سریهای قبل واقعیتو نمیگفتم ک هم ...

مطمئن باش عزیزم تو لیاقت بهترین و آرومترین و شادترین روزها رو داری... حتما که نباید چون 8 سال با ایشون بودی،. 80 سال دیگه هم تحمل کنی کارهاشو... روزهای خوب در انتظارته..خدا دستت و میگیره... فقط از خودش بخواه و خواهشا ضعف نشون نده... 

انشالله در پناه خدا باشی خواهر گلم. 

خدایا خودت پناه من و بچه هام باش . آمین💖
[QUOTE=103139460]چرا همش خیانته همه جا 😭😭😭[/QUOTEخیانت و طلاق مد شده تو جامعه فک میکنن هنره میخان ...

چه ارتباطی به مد داره شما همسرت خدایی نکرده بهت خیانت کنه میمونی تو اون زندگی تا روی مد نباشی؟

سخت است آزاد کردن نادان هایی که زنجیر خود را میپرستند.