2777
2789
عنوان

اینستای یواشکی شوهر من😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2638 بازدید | 189 پست
من از این کارا بلد نیستم😔 شاید اصلا مهریه هم نگیرم. فقط بره...

😔😔😔عزییییزم چقد مازنا بدبخت و بی دفاعیم دلم کباب شد حالاکه اینطوره اصلا ازحق وحقوقت نگذر تا قرون آخرمهریتوازحلقومش بکش بیرون مهریت حقته تنهاپشتوانته.انقدر ساده پاپس نکش انقدر زجرش بده واذیتش کن ک فک نکنه بدبخت وتو سری خوری بزار تا اعماق ک و ن ش بسوزه ایکبیری😕 

گذشته ها رو ول کن... آینده ای هم با این ادم نخواهی داشت... حال و اتفاقاتی که افتاده رو در نظر بگیر.. ...

واقعا الان خیلی تنهام. هم شهر غربتم هم تو خونه با وجود همسرم تنهام. باید خودمو بکشم بیرون از این مرداب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم چجوری تصمیم قاطع بگیرم. میدونم همچین زندگی رو نمیخوام ولی از دوریشم میترسم😭 یه زمانی عاشق ه ...

شما عادت دارین به ایشون فقط این چیزی که شما میگین نشون میده شما از طلاق هراس دارید همسرتم هیچ چیزی جز شهوتش براش مهم نیست 

سخت است آزاد کردن نادان هایی که زنجیر خود را میپرستند.

من ماه پیش نامزد کردم  حدود سه سالم بود عاشق هم بودیم   میزنه و عموی من فوت میکنه به من شک وترد میشه من نمیتونم باهاش رابطه بزارم البته اون موقع صیغه محرمیت خونده بودیم هیچی دیگ  اقا میره تو  تلگرامو شروع به چت من   کد تلشو داشنم هک کرده بودم من دیدم یه شب که رفتم پیشش رفتم سر وقت کیفش  مدارکو با سوییچ برداشتم بعد نامزدم خوابش سنگین با همون لباسای خواب تو پتو کشوندم بردم گزاشنمش تو راه پله  وقتی بیدار شد دعوایی کردیم منم انقدر  جیغ کشیدم از ترسش رفت بیرون بعد یه هفته  برگشتم الان جرات نداره حتی برای کارش از تلش استفاده کنه 

شما عادت دارین به ایشون فقط این چیزی که شما میگین نشون میده شما از طلاق هراس دارید همسرتم هیچ چیزی ج ...

اره هم از نبودش میترسم هم از مطلقه شدن تو این جامعه ی کثیف

ولی باید برم چاره ای ندارم میدونم این زندگی درست بشو نیست

میرم حتما. گوشیمم خاموش میکنم پیاماشو نبینم یه وقت دوباره خامش بشم واسم دعا کنین تورو خدا

اتفاقا خیلی محکم بایست و به خودت، به شخصیتت قول بده که اون لایق تو نیست و برای همیشه از قلبت بیرونش میکنی... 

ببین سخته، یه حیوون خونگی رو هم مدتی نگه داری و بعد بخوای ترکش کنی، سخته ولی کاملا تو این قضیه احساسات و کنترل کن... 

خدایا خودت پناه من و بچه هام باش . آمین💖
من ماه پیش نامزد کردم  حدود سه سالم بود عاشق هم بودیم   میزنه و عموی من فوت میکنه به من شک ...

اینو گفتم بدونی من از یه چیز ساده نگزشتم تو واقعا داری اشتباه میکنی برمیگرده به زندگی نترس فقط تکروخدا قسم خودی نشون بده بابا  خواهش میکنم 

من ماه پیش نامزد کردم  حدود سه سالم بود عاشق هم بودیم   میزنه و عموی من فوت میکنه به من شک ...

دمت گرم بابا. چه دختر جسوری هستی

مردای ایرونی همین رفتارو لازم دارن. باید زور بالا سرشون باشه

میرم حتما. گوشیمم خاموش میکنم پیاماشو نبینم یه وقت دوباره خامش بشم واسم دعا کنین تورو خدا

خطتتو عوض کن.اینجوری دیگه وسوسه نمیشی دوباره تلتو روشن کنی وپیاماشوببینی وخام بشی. 8سال تباهی بسه این دندون لقو ازریشه بکن بندازدور

[QUOTE=103139203]دمت گرم بابا. چه دختر جسوری هستی مردای ایرونی همین رفتارو لازم دارن. باید زور بالا سرشون باشه[/QUOTE استارتر جسور نیستم فقط عاشق زندگیو اول از همه عمرمه که به پاش گزاشتم  توام عمرتو گزاشتی نزار فقط با پول همچیو تموم کنه کالا نیستیم واقعا کالا نیستیم   برو تو دلش نترس دختر دست نمیتونه روت بلند کنه خودش گوه کاری داره نترس انجام بده 

اره هم از نبودش میترسم هم از مطلقه شدن تو این جامعه ی کثیف ولی باید برم چاره ای ندارم میدونم این زن ...

عزیزم جامعه کوچکتر از جامعه‌ای که تو ذهنته خونواده هست شما جامعه کوچیکت ببخش خیلی کثیفه نگران جامعه بیرون نباش جامعه بیرون هر چقدرم بد باشه میتونی با قدرت و روی پاهات ایستادن توش زندگی کنی پیشرفت کنی و از همه مهمتر آرامش داشته باشی اما تو جامعه کوچیک خونوادت هیچ کدوم اینارو نداری جز ترس حسرت آرامش عشق اگر همسرت راهش رو تغییر نمیده به حدایی جدی فکر کن و رو پاهات بایست 

سخت است آزاد کردن نادان هایی که زنجیر خود را میپرستند.
اتفاقا خیلی محکم بایست و به خودت، به شخصیتت قول بده که اون لایق تو نیست و برای همیشه از قلبت بیرونش ...

چشم گلم باید همینکارو کنم

این دفعه دیگه ب خانوادم همه چی رو میگم‌. سریهای قبل واقعیتو نمیگفتم ک هم ابروش نره هم امیدوار بودم درست بشه اوضاع

عزیزم شک نکن اکثرا اقایونی ک خانوم دارن کرمشون چیه میرن اینستا؟😏😏😏😏شک نکن ی دردی دارن ک میرن عوضیا ،بعدشم مشکل از جامعه کثیفمونه ک مردا رو اینجوری کرده شک نکن فقد شوهر تو اینجور نیس