2777
2789
عنوان

اینستای یواشکی شوهر من😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2638 بازدید | 189 پست
نه خدارو شکر زیر بار نرفتم

خوبه.بنظرم اول یکم تهدیدش کن بترسونش ولی بش فرصت بده.نرو خونه بابات.بمون خونه خودت.بش بگو چه مشکلی بامن داری ؟بگو تورابطه چی واست کم گذاشتم.اونی که باید بره تونیستی!نزار کسی ازمشکلات زندگیت باخبرشه.بهش فرصت بده وبمون سفت ومحکم سر زندگیت.روابطتمم زیاد وگرم کن باهاش.

همسرم آرامش زندگی من😍😍😄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زود جا نزن باهاش حرف بزن عزیزم مشکلی تو رابطتون ندارین؟مثلا باهم سرد باشین

نه گلم. خدایی واسش همه کار کردم. همه فامیلاش منو دوس دارن حتی خبیثترینشون. ولی خودش انگار دوسم نداره😢

خواهر گلم بجای جدا شدن سعی کن برنامه اینستاشو حذف کنی با صحبت و محبت .مطمین باش کم کم عادت میکنه به نداشتن این برنامه و البته شما هم وظایف همسری رو بیشتر بجا بیار.

خوبه.بنظرم اول یکم تهدیدش کن بترسونش ولی بش فرصت بده.نرو خونه بابات.بمون خونه خودت.بش بگو چه مشکلی ب ...

گلم تهدید دیگه جواب نمیده. چون بارها اینکارو کرد تهدیدش کردم ب مامانش گفتم باهاش حرف زد پیش مشاور رفتیم . رفتم خونه بابام‌ ولی هر بار جری تر و پررو تر از قبل شد‌. در حدی که واسه تلگرامش رمز گذاشت و گفت نباید ب گوشیش دس بزنم

خواهر گلم بجای جدا شدن سعی کن برنامه اینستاشو حذف کنی با صحبت و محبت .مطمین باش کم کم عادت میکنه به ...

به خدا خیلی حرف زدیم. ۳ سالو نیمه ازدواج کردیم از همون سال اول شروع کرد... همه راه هارو رفتم. فقط یاد گرفت چجوری کارهاشو پنهون کنه...

گلم تهدید دیگه جواب نمیده. چون بارها اینکارو کرد تهدیدش کردم ب مامانش گفتم باهاش حرف زد پیش مشاور رف ...

پس گوش کن الان خونست دیگ درسته ؟؟ 

تمامیه مدارکاشو ازش بگیر بعد سوییچ پول همرو با گوشیس بگبر ازش با یه شرتو رکابی شلوار پرتش کن بیرون فردام برو درخواست طلاق بده  اما سوری بترسونش باز گوه خورد مهریتو اللحساب بگیر تا بعد باز بهت بگم چیکار کن 😄😄

بنظر من اول اینکه اسکرین شات بگیر بفرست تو گوشیه خودت دوم اینکه همون گوشیو با کمی روغن چربش کن ...

از همه چی اسکرین گرفتم چون انقد پررو هست ک تا وقتی ثابت نکنم زیر بار نمیره...

اگه خشونت تو کارم بود وضعم این نبود خواهر، زیادی مهربونم